Promisiune îndeplinită pentru primarul C-tin Moise. Teren cu gazon sintetic și nocturnă la școala din Costești

Primarul Moise în februarie: „Aici se va face terenul de sport”

La începutul anului într-un interviu acordat buzoienii.ro și care poate fi citit dând click AICI, primarul din Costești, C-tin Moise a promis că în prima jumătate a anului în curtea școlii din Costești va apărea un teren cu gazon sintetic.

Așa cum se poate observa din fotografia alăturată, terenul de sport care exista era unul din asfalt, fără porți, fără gard, fără iluminat. De câteva zile promisiunea a fost îndeplinită.

„Am rămas și eu uimit de câte de repede s-a mișcat firma care a realizat lucrarea. În trei zile a fost totul gata. Au pus gazonul sintetic, gardul împrejmuitor și instalația de nocturnă. Deja se joacă aproape non-stop pe acest teren. Elevii la ora de sport și localnicii, seara, în nocturnă, când nu mai sunt ore.

Aici se va realiza un al doilea teren

Când am văzut cât de e de util, mi-am pus în gând ca în a doua jumătate a anului, în spatele terenului de fotbal să mai facem unul polisportiv. Loc avem destul în curte, mai facem un teren unde să se poată juca handbal, baschet, volei și tenis de câmp. În acest fel, putem spune că punem umărul și la revitalizarea sportului din România care a luat-o din păcate pe tobogan după revoluție”, a spus primarul Moise. 

Pentru că se mândresc cu noul lor teren de fotbal, școlarii din Costești au programat un meci tur-retur cu vecinii lor de la Gherăseni. 

În afara terenului de fotbal, în curtea școlii din Costești se ma înalță un obiectiv important. Despre acesta vom scrie pe larg într-un articol viitor. 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.