„1.000.000 de km în Olanda = 10.000 de km la Buzău!”

Gică Toader, directorul Trans-Bus, a afirmat că autobuzele second hand achiziționate din Olanda arată la kilometraj între 800 de mii și un milion de kilometri parcurși.

„Dar acest lucru, nu înseamnă că autobuzele nu sunt bune. Un milion de kilometri parcurși în Olanda, pe străzile impecabile din Maastricht, fac cât zece mii de kilometri prin gropile de la Buzău. Sincer, pe mine mă îngrijorează mai puțin milionul de kilometri cu care unele dintre autobuze au venit, cât străzile din Buzău. Mai frică mi-e de hârtoapele de pe străzile din Buzău. Și noi dacă le luam, exista riscul să le stricăm în câțiva ani pe străzile cu gropi din Buzău. Aici, din fericire, ne va ajuta domnul primar, care a promis că va asfalta toate străzile pe care circulă autobuzele”.

Gică Toader s-a mai referit la un aspect:

„La un autovehicul contează foarte mult modul în care e întreținut. Iar, în Olanda, la cât de serioși sunt oamenii de acolo, cred că autobuzele au fost bine îngrijite. Treaba noastră e să avem grijă de ele și vor mai circula un milion de kilometri și la Buzău. Foarte mulți buzoieni și-au luat mașini second-hand din străinătate și circulă cu ele fără probleme. Un autobuz din Olanda ne-a costat 18 mii de euro, în medie, în timp ce unul nou costă patru sute de mii de euro”.

Cele 15 autobuze achiziționate din Olanda beneficiază de aer condiționat, astfel încât călătorii vor beneficia de temperaturi agreabile atât vara, cât și iarna.

Citește și articolul: Toma: „Vom îngusta trotuarele de pe Bd. Unirii!”. Iată de ce se va lua această măsură

Ele vor putea fi văzute în trafic cu începere de luni.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„1.000.000 de km în Olanda = 10.000 de km la Buzău!”

  • Dar mentenanța? Dacă sunt casate nu vă ganditi ca este nenorocire sa pice vreo piesă. De ce nu vorbeste nimeni despre asta? Am cumparat gunoaiele aruncate de altii. Dl. Tereaca dvs sunteti platit sa ne vindeti gogosile astea?

    Răspunde
  • Autobuzele astea se puteau cumpara si din Romania cu 10000 eur si 500000 de km.

    Răspunde
  • Ieftin nu inseamna si bun. De cele mai multe ori inseamna calitate indoielnica. Ati auzit vorba aia Sunt prea sarac sa iau lucruri proaste? Se pare ca noi suntem si cu minte saraca, nu numai cu buzunarul gol, ca multele gropi din oras.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.