1 mil. € la Primăria Buzău și 1,3 mil. € la CJ Buzău

Vești bune pentru orașul și județul Buzău.

Guvernul a aprobat azi alocarea, din fondul de rezervă, a unor sume importante de bani pentru ajutorarea municipiilor reședință de județ și a consiliilor județene din toată țara.

Astfel, orașul Buzău a primit aproape 1 mil. € (5 mil. lei), iar CJ Buzău în jur de 1,3 mil. € (6,5 mil. lei).

CJ Buzău va folosi cea mai mare parte din acești bani pentru asistența socială
Banii vor fi folosiți de Primăria Buzău pentru subvenția la căldură și pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene

Faptul că PSD a ajuns la guvernare e un lucru bun pentru orașul și județul Buzău. Cele două entități vor primi și ele bani, după ce guvernarea precedentă a favorizat administrațiile PNL.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „1 mil. € la Primăria Buzău și 1,3 mil. € la CJ Buzău

 • Sa-i vad pe carcotasi acum, ce motive mai au sa carcoteasca?!?

 • Faptul că majoritatea banilor vor fi împărțiți frățește votanților loiali-traditionali, in mod absolut consecvent de altfel pentru acest partid, o fi motiv suficient de carcoteala ?!

 • Bună seara!
  Stimați buzoieni și matale don reporter…
  Până nu demult erai(don reporter) impotriva RAM BUZAU SI ATENȚIE A SUBVENȚIEI LA CĂLDURĂ!! ANI LA. RÂND AI LOVIT (PRIN PRESA UNDE PRESTAI) DESPRE ACESTE SUBIECT.
  RAM A FOST PUS PE CHITUCI, ÎNFIINȚATĂ ALTĂ FIRMĂ (ACEEAȘI MARIE CU ALTĂ PĂLĂRIE)…!BUN SI MAI NOU PÂNĂ LA ACEASTĂ ORIBILĂ VESTE, PRIMĂRIA BUZĂU PRIN ÎNSUȘI PRIMAR ÎNTÂI DE BUZĂU, A DECIS SA DEA SUBVENȚIE PT CALDURĂ DIN FONDURI PROPRII SI ACUM PRIMESTE SI DE LA GUVERN.
  PAI BRE N AUZI??? ASA CEVA+?? CATE PRIMARII SUBVENȚIONEAZĂ DE 2 ORI CALDURA???
  MI AM PUS CENTRALĂ CÂND TOMA ANUNȚA APOCALIPSA…
  AM FOST UN PROST NU?
  DE CE NU PRIMESC SUBVENȚIE LA GAZE?
  RUȘINE RUȘINE RUȘINE.
  AȘTEPT RASPUNS CU VARIANTE REPORTERE.
  CU DEOSEBIT RESPECT NELU VASILACHE!

 • Nelu Vasilache, nu cand ti-ai pus centrala ai fost un prost, ci cand ai votat. Acum poti sa capitalizezi toate literele din lume, ca nu intereseaza pe nimeni bocetele voastre de votanti

 • … mai sunt locuri la incalzirea cetralizata?

 • imbucurator este ca debransarile recente fac ca mai putini sa beneficieze de pomana. In plus, se dau bani de la guvern, nu se iau.

 • Cat dracu ‘ o mai lungim cu subvenția asta la căldură, am luat-o razna? S-au dat bani si pentru montarea centralelor termice ,cui mai acordam subvenție? Alo ,primaria , chiar nu dati dovada de seriozitate in privinta asta ! Păcat de multe realizari pozitive ! Așa-i la romani , dăm cu piciorul la găleata cu lapte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.