„L-a sunat pe tatăl meu și a recunoscut c-a vrut să mă răstoarne cu mașina peste pod!”

Mihaela e o tânără frumoasă dintr-o comună din vecinătatea mun. Buzău.

Susține că un vecin care are mai bine de 50 de ani a făcut o pasiune pentru ea. Pentru că i-a respins avansurile și l-a blocat pe facebook, Ion D. a încercat zilele trecute să se răzbune crunt.

„Când am ieșit din curte spre mașină, pentru a pleca la serviciu, a venit la mine să-mi reproșeze de ce l-am blocat pe facebook. Apoi m-a urmărit cu mașina lui. Când am ajuns la podul peste Câlnău a intrat în depășire. I-a recunoscut apoi la telefon tatălui meu că voia să mă răstoarne cu mașina peste pod. Norocul meu a fost că tocmai atunci s-a nimerit să vină mașini din sens opus ai căror șoferi ar fi văzut ce urma să se întâmple”, a povestit Mihaela pentru buzoienii.ro

Vezi mai jos înregistrarea telefonică în care Ion D. admite că „aveam de gând s-o răstorn cu mașina peste pod”.

Mihaela: „Sunt foarte speriată. Cred că are probleme psihice. Stă foarte aproape de mine. Am fost la poliție și la judecătorie pentru a cere ordin de restricție. Sunt foarte dezamăgită, cererea mi-a fost respinsă, spunându-mi-se că nu mi-a fost iubit, soț, amant, concubin, etc. și că fapta nu există. Întreb și eu, se așteaptă cumva să fiu omorâtă pentru a se lua măsuri ?”.

Acesta este podul peste râul Câlnău

Ionel a distribuit pe facebook mai multe poze cu Mihaela la care a atașat cuvântul „iubi”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „„L-a sunat pe tatăl meu și a recunoscut c-a vrut să mă răstoarne cu mașina peste pod!”

 • Eu nu inteleg de ce nu ii se arată numele bolmavului să vadă lumea exact despre ce vorbim

 • Nu înțeleg. A dus sau nu această înregistrare la poliție?? Nu cred ca nu se luau măsuri cu o asemenea dovadă….Să fie cercetat..acel..Nicu ..de la poliție.

 • Fara dubii: individul este dus cu pluta si capabil de orice. Trebuie internat la Sapoca si sa-i fie facut dosar penal ptr tentativa de ucidere.
  Observati ca nici macar nu este constient de diferentza de varsta dintre el si fata……[Leo]

 • Alo …poliția??? Cred ca trebuia sa il saltati demult pe acest individ. Ma intreb de ce nu isi fac treaba, ca noi ii plătim, sa ne apere de specimene de acest tip.

 • Mai tereaca, mai termina cu articolele astea despre “tinere frumoase! si “genii sahiste….prigonite” ca am cam vazut despre ce “victime” este vorba. Frumusetile astea care isi afiseaza bucile prin rupturile alea de blugi si tatele de bivolite prin niste “bluze” decupate, mai curand vor sa isi faca reclama. Mai bine,fa tu niste “raidurile” prin “localurile de fite” – de fapt, niste spelunci ordinare, pline de drogati, alcoolici, tarfe si alte lighioane din astea si o sa intelegi mai multe. Pitipoanca asta trebuia sa ii spuna lui tacsu si sa ii fi dat aceste o bumbaceala buna degeneratului, sa ii piara pofta de pasarica tanara.

 • Realism ireal.
  Se pare ca d-l indignat cu postarea de mai sus face parte dintre romanii care sunt convinsi ca orice fata sau femeie imbracata dupa moda actuala nu poate fi altceva decat o prostituata in exercitziu, sau cel putzin in devenire.
  Chiar cazul de fatza demonsteaza contrariul acestei ,,teorii” retrograde.
  Poate ca d-l in cauza ar fi satisfacut sa le vada pe tinere imbracate in burka…..[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.