Constatare. La Buzău, în LIDL și Kaufland

Reporterul buzoienii.ro a mers azi la cumpărături în LIDL și Kaufland Sud, dar probabil că așa e peste tot.

Toată lumea din supermarket avea mască, dar cumpărătorii (mai bine de jumătate din ei) o țineau fie sub nas, fie de-a dreptul la gât.

E o aproximație, dar care se apropie de adevăr: 70% din cei prezenți în magazin nu o purtau corect.

Logic, vine și întrebarea ce rost mai are folosirea măștii ? Cumva – să fie ușor de ridicat în cazul unui control ?

Sub nas ori la bărbie țineau masca și unii dintre angajați (îndeosebi în Kaufland).

Dacă pentru angajați ar exista – să zicem un alibi (e greu s-o porți 8-10-12 ore în continuu) – pentru restul (pensionari și tineri care nu merg la serviciu, dar și adulți care au avut azi liber) acest alibi nu funcționează.

Ieri, Poliția și Jandarmeria au fost în control.

Sugestie: dacă nu fac acest control în civil, „oamenii legii” mai bine ar sta acasă/la sediu. Când postezi autospeciala în fața magazinului iar controlul se face în uniformă evident că toți clienții își vor trage masca pe nas. După ce angajații MAI pleacă o vor da jos.

Nepurtarea măștii se sancționează, destul de sever, cu amendă între 500 de lei și 2500 de lei.

loading...

7 comentarii la „Constatare. La Buzău, în LIDL și Kaufland

 • Aș mai adăuga aici faptul ca lipsește distanțarea cel putin in zona caselor de marcat.. Cei mai mulți pensionari mai că îți suflă în ceafă. Este o inconștiență maximă si multă prostie.

 • Merge reporterul în control și prin biserici ? Sau nu curge ce trebe’ prin instalație ?
  :)))

 • Merge reporterul în control și prin biserici?
  Sau nu curge ce trebe’ prin instalație?
  🙂

 • Vezi ca la Kaufland este o angajata cu Covid, e alarma generala interna dar nu s.a dat publicitatii. A intrat in contact cu toti ceilalti angajati

 • @Ana După ce 20-30 de ani au fost învățați să se imbulzeasca la cozile din fața alimentărilor si a magazinelor de pâine, crezi ca îi mai dezvață ceva pe pensionari? Vorba ceea: macar sa moara fericiți ca fac ce au invatat si ca au cămările burdușite…Trist, dar adevarat!

 • Articolul mi se pare o făcătură. Probabil că Lidl și Kaufland nu au cotizat la bugetul de publicitate. Va rog să faceți niste fotografii incognito și în primărie. Sa vedem daca acolo se respectă regulile. Cu astfel de articole va pierdeți cititorii serioși domnule reporter. Mai bine neinformat de buzoienii.ro decât părtaș la astfel de mârlanii!

 • Așa se numește mai nou adevărul, domnule Cozma, mârlănie ? Nu mai avem voie să spunem nici adevărul ? Sunt și poze puse la articol! Și alea sunt mârlănie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.