Zeci de mii de buzoieni vor beneficia. Toma dă lovitura fără să știe

E una din cele mai populate zone din Buzău. Cuprinde blocurile turn de pe Unirii Sud (între fosta librărie I.L. Caragiale și Olimpic), dar și cele cu patru etaje din spate. Mii (peste zece mii ?) de buzoieni locuiesc aici.

Strada dintre blocurile turn și cele din spate a fost recent botezată: Aleea Arinului. A primit asfalt o singură dată, cu 40-50 de ani în urmă, când s-a înființat cartierul.

„Domnule primar, e praf strada asta. E plină de gropi pe care oamenii le-au umplut cu bucăți de cărămidă ca să poată circula. Dacă se asfaltează să se facă și parcare rezidentială, că seara nu găsim loc de parcare din cauza dubelor magazinelor de pe Unirii”, i-a scris un cetățean primarului.

Primarul, răspuns pozitiv

C-tin Toma: „E chestiune de zile până se începe. Echipa de la Urbis care finalizează de asfaltat acum strada Viitorului va intra imediat la reabilitat tot ce este acolo pe Aleea Arinului: stradă, parcări, căi de acces dinspre Unirii și dinspre Viitorului”

Toma, lovitură electorală (dacă le face)

Aproape fără să vrea/să știe primarul dă și o lovitură electorală ținând cont de miile de locuitori de aici.

Aleile dintre blocuri sunt folosite de sute/mii de cetățeni, pe când o stradă cu case doar de câteva zeci/sute de locuitori.

După Aleea Arinului vor urma Aleea Stejarului (pe partea opusă Bd. Unirii) și aleea din spatele blocurilor de pe Unirii Nord (în spatele sediului PSD).

loading...

4 comentarii la „Zeci de mii de buzoieni vor beneficia. Toma dă lovitura fără să știe

  • A locuit Boscodeala….ce legatura are cu articolul….nu-mi vine sa cred de anumite păreri ale cetățenilor!!!

    Răspunde
  • Sa vezi provocare pt primar. Pe Vulcan a facut Compania de Apa gaura in asfaltul turnat doar de doua saptamani. Daca e fair play si obliga firma condusa de prietena Savulescu sa asfalteze tot tronsonul, asa cum a procedat dupa lucrarile la gaze, atunci merita votul meu.

    Răspunde
  • Confirm ca Aleea Arinului cum se numeste ea este groaznica. Merg f des pe aici cu bicicleta si pot sa spun ca pomenesc totzi sfintzii si toate organele pt ca nu ai cum sa te feresti de gropile din asfalt.
    Trebuie sa remarc insa ca este totusi intr-o stare mai acceptabila decat trotuarul de pe partea opusa ei, din fatza blocurilor, pe aceeasi distantza……[Leo]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.