11 persoane au ajuns la spital, 6 au fost internate după un accident care a isterizat Buzăul

Astăzi, cu un an în urmă, se producea accidentul grav de la Școala nr 1.

Atunci, în timp ce părinții și bunicii stăteau buluciți la poartă în așteptarea copiilor, Toyota doamnei director Monica Gheorghe i-a izbit în plin.

Conform martorilor mașina a venit de pe alee cu viteză și, fără să pună frână, a dat să intre în curtea școlii. Atunci au fost loviți părinții și poarta, iar din recul mașina s-a dat înapoi un metru.

Pierdută cu firea, șoferița a greșit din nou comenzile și a izbit din nou oamenii, dar și poarta pe care a dărâmat-o.

Directoarea a fost scoasă din mașină de câțiva profesori pentru a nu fi linșată de cei care așteptau și care au crezut pe moment că acțiunea a fost intenționată.

Apoi, toate salvările din oraș au fost trimise la Școala 1, de unde nouă persoane au fost conduse la spital.

Două au ajuns pe cont propriu. Șase au rămas internate pentru câteva zile (printre ele o gravidă și o fetiță de 12 ani cu fractură de gleznă), iar cel mai grav a fost o femeie transferată la București cu fractură de bazin.

Deși nu a oferit explicații publice asupra a ce s-a întâmplat, presa a scris despre faptul că Monica Gheorghe a încurcat pedalele, nefiind acomodată cu noua mașină de lux Toyota CR-V Hybrid (33 de mii de euro) pe care o achiziționase recent.

Ce s-a schimbat de atunci ?

Nu se mai intră cu mașina în curte. Inclusiv Monica Gheorghe, directorul școlii a renunțat la facilitatea pe care și-o acordase.

De atunci, directoarea vine cu aceeași mașină la școală, dar o parchează pe aleea din fața unității de învățământ.

Câteva săptămâni/luni s-a procedat similar și la alte unități de învățământ din oraș. Apoi, s-a așternut uitarea, iar lucrurile au revenit la situația de dinainte, mai ales că găsirea unui loc liber de parcare e tot mai dificilă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Brrr! Cine se uită chiorâș la această poză. Cadoul va aduce bani! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „11 persoane au ajuns la spital, 6 au fost internate după un accident care a isterizat Buzăul

  • Si bagat totul sub pres inca din prima zi.
    La noi in Romania cat timp esti cu partidul e ok sa intri cu masina in multime ca sa iti eliberezi frustrarea ca nu se da lumea de pe trotuar ca sa iti faca tie loc sa intri cu bolidul pana in usa biroului, ca te acopera partidul si nu patesti absolut nimic. Daca in locul ei era o femeie obisnuita, neafiliata partidului…
    Coruptia e la cote maxime. Legea e pentru cei saraci si cinstiti ciuma, pentru cei bogati si corupti muma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.