Șoferul fugar a eșuat în rondul din „23 august”

Urmărire ca-n filme pe străzile orașului Buzău.

Un șofer de 32 de ani din jud. Buzău (comuna Valea Râmnicului, lângă Rm. Sărat) nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieriști în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cursa a avut punct terminus rondul din fostul cartier 23 august:

Aici s-a oprit, în părculețul din rond, cursa nebună a șoferului. După încătușare și amendă, șoferul a fost totuși lăsat să plece acasă

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Șoferul fugar a eșuat în rondul din „23 august”

  • Taranbetii lovesc din nou. Da, stiu, nu toti sunt la fel. Exista si de-aia care inca nu s-au upgradat de la caruta la masina, dar talentul zace acolo, cu prima ocazie cand ajung si ei „pe Spania” sau „pe Italia” si vin cu bani de-un Bemve sau Haudi, sa vezi dezastru mondial.

    Domnilor politisti, mai opriti prin sondaj masinile astea, mai ales seara, verificati o alcoolemie, o asigurare ceva, ca ne-au napadit toti betivii si drogatii.

    Răspunde
  • Iar amenda daca circuli beat si cu permisul suspendat, doar atat e? Pai merita riscul, inseamna. De asta unii se plimba cate 4-5 ani asa pana au ghinionul sa fie opriti. Nici nu merita sa te mai obosesti sa iti redobandesti permisul, e mai mic deranjul cu amenda. Numai om corect sa nu fii in tarile astea asa-zis civilizate, ca esti tratat ca ultima lepadatura, borfasii sunt mereu cei favorizati.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.