12 magazine cu spații generoase în linie și parcare la stradă. „Le-am vândut pe toate!” – Iată unde!


O zonă comercială complet nouă va apărea în Buzău în următoarele săptămâni!

Vor fi – la final – 200 de metri liniari pe care se vor înșira peste 12 magazine cu spații generoase.

E vorba de zona de parter a blocurilor de la stradă din Cartierul Orizont.

Celor trei blocuri deja ridicate și locuite li se va adăuga și cel mai mare de 8 etaje – toate cu spații comerciale la parter.

„Le-am vândut pe toate astea douăsprezece. Sunt ale comercianților, fac ce vor acolo. Din câte am înțeles de la unii din ei se vor înființa într-o primă fază magazine de decorațiuni, de perdele, un fast-food, un mini-restaurant etc. Mai trebuie amenajat doar spațiul din față cu trotuar și parcare, apoi vor începe să funcționeze”, a precizat pentru buzoienii.ro Ionel Gagu, directorul firmei Concas, cea care a construit blocurile din cartierul Orizont.

Așa cum se poate observa și din schița alăturată în fața blocurilor s-a rezervat un spațiu generos pentru pietoni și pentru parcarea clienților magazinelor.

Locatarii pot parca în spatele blocurilor, dar și la subsol, blocurile fiind prevăzute cu parcare subterană.

Pe lângă blocul de 8 niveluri  care se ridică la stradă, cartierul Orizont își continuă extinderea cu vile pe câmpul dinspre Șoseaua de Centură.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată când va fi gata. Avem și modelul după care se va face. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „12 magazine cu spații generoase în linie și parcare la stradă. „Le-am vândut pe toate!” – Iată unde!

 • Nu e nici un spatiu generos… daca te duci pe teren o sa vezi ca in realitate mai degraba o sa fie doar jumatate din locurile alea de parcare, ca nu au spatiu sa faca conform schitei prezentate.
  Va fi doar o chestiune de timp pana cand vor ocupa trotuarele si chiar si banda1 acolo ca sa parcheze clientii si chiar si locatarii.

  Răspunde
 • Blocurile de la stradă cu 8 etaje o alegere proasta…au stricat tot aspectul cartierului…trebuiau construite in spate, iar cele cu mai puține etaje la stradă…

  Răspunde
 • In fata blocurilor puteau să lase spatiu ptr a fi liniste, așa cei de la etajele inferioare vor avea gălăgie non stop…

  Răspunde
 • Blocurile nu au parcare subterană, doar câteva garaje la parter. Sunt cca 10 garaje/scara.

  Răspunde
 • Nu e nici un spatiu generos.
  Daca te duci pe teren o sa vezi ca in realitate mai degraba o sa fie doar jumatate din locurile alea de parcare, ca nu au spatiu sa faca conform schitei prezentate. Va fi doar o chestiune de timp pana cand vor ocupa trotuarele si chiar si banda1 acolo ca sa parcheze clientii si chiar si locatarii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.