130 de băieți și 21 de fete vor fi mândri și emoționați. Doi vor lipsi

Ceremonie astăzi la ora 09.00 în Piața Dacia.

130 de băieți și 21 de fete vor celebra absolvirea Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”.

Proaspeții absolvenți vor depune jurământul și vor primi repartiția către unități ale Forțelor Aeriene, Forțelor Terestre și Forțelor Navale.

„Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” organizează vineri, 27.07.2018, ora 9:00,  pe platoul din Piața Dacia Buzău festivitatea de absolvire și acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a și sergent promoției 2018 – Centenarul Marii Uniri. Vor fi avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a 114 absolvenți (94 băieți și 20 de fete) iar la gradul de sergent 37 de absolvenți (36 de băieți și 1 fată). Aceștia vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene, Forțelor Terestre și Forțelor Navale. La manifestările organizate de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, ai Statului Major al Apărării, ai Statului Major al Forțelor Aeriene, ai inspectoratului școlar județean, veterani de război, militari activi și în rezervă, cetățeni ai municipiului” – comunicat Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia

Cel puțin doi dintre colegii absolvenților de azi vor lipsi de la ceremonie. Comăneci Robert George, 33 de ani, s-a prăpădit în urmă cu două săptămâni într-un accident rutier teribil pe șoseaua către unitate dinspre Boboc Gară.

Un alt coleg, accidentat grav, se află internat în spital și se luptă pentru viață.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.