DEZVOLTARE. 135 de locuințe în total, apartamente + garsoniere

Peste aproximativ trei luni va începe în Buzău construcția a trei noi blocuri (parter plus șase etaje).

Cele trei blocuri vor fi ridicate în stânga Parcului Tineretului (vezi foto mai jos) pe un teren folosit în trecut pentru agricultură.

Dată fiind vecinătatea Parcului Tineretului și liniștea din această zonă (două atuuri importante) probabil că locuințele se vor vinde „ca pâinea caldă”, cum zice românul – în condițiile subțirimii ofertelor de locuințe noi din orașul Buzău.

Conform informațiilor solicitate de reporterul buzoienii.ro vor fi în total 135 de locuințe:

50 de apartamente cu 2 camere

21 de apartamente cu 3 camere

56 de studiouri

8 garsoniere

Ionel Gagu, director Concas Buzău: „Intenția noastră este ca la toamnă, imediat ce vor fi gata toate actele, să începem construcția blocurilor”

Citește și:

loading...

25 de comentarii la „DEZVOLTARE. 135 de locuințe în total, apartamente + garsoniere

 • De ce doar Concas si Gagu pot să construiască în Buzău. Și prețurile sunt cam mari. Dar nu este prost cine cere, ci cel care dă.
  Sunt și alți investitori, dar nu au loc de Gagu… Concurența duce la prețuri mai mici și la calitate mai bună, dar, la noi, nu există.

 • Gagu le construiește, după care primăria trebuie să realizeze infrastructură rutieră, nu?

 • Drum spre șoseaua de centura nu se face. Bine ca face blocuri

 • Tot din BCA? Cum să scoți din circuit cel mai bun cernoziom și să faci blocuri !!!

 • @Vasile
  Nu e doar Gagu, au construit și construiesc și alți dezvoltatori în Buzău, tot cu prețuri mari

  @Mihai
  Terenul acela e nefolosit de ani de zile, dacă nu decenii.

 • @Andrei, care sunt ceilalți investitori imobiliari? Dacă construiești una-două case sau un bloc nu ești cine știe ce investitor.

 • Ca sa fim corecti si obiectivi:
  1. Gagu are cea mai dezvoltata firma de gen, care poate duce o lucrare la finalizare, fara sa stai cu frica ca ai dat banii si fuge dezvoltatorul cu ei, sau da faliment
  2. Gagu are experienta de antepriza, la un nivel cu mult peste ceilalti din Buzau
  3. Se face CEVA pe acel teren si este o investitie PRIVATA, deci cine vrea si poate … cumpara, cine nu, … nu.
  4. Daca un teren sta parloaga, cu ce ne ajuta ?!

  Lasati invidia, cei care nu va permiteti. Munciti, educati-va, fiti seriosi si veti reusi si voi, la un moment dat. Succes !

 • Parca era o problema cu cei de la SCDL in zona, cum ca le face umbra la sere sau terenuri? Ori nu e cu Gagu? Terenul apartinea Bisericii, la o retrocedare. Poate confund. Cert e ca, trei blocuri la 130 de locuinte, ori sunt cele trei cu 20 de nivele (asa cum se auzea ca sunt o problema cu Statiunea), ori mai multe scari, daca esti ‘otz.
  Bine ca face! Abia a inceput si-n comuna Buzau. Potoliti-va-ti ca e loc pentru toti.

 • Faceti o confuzie. Aceste trei blocuri se vor face vizavi de Parcul Tineretului (zonă amfiteatru). Terenul arhiepiscopiei e vizavi de strada Frăsinet (dincolo de parcul Iazul Morilor la care se lucrează acum).

 • @Catalin, numai obiectiv nu ești tu! Nu stai în Orizont? Deci, lasă-i pe alții să comenteze. Aici nu este vorba despre nicio invidie, ci despre faptul că un grup de oameni au pus stăpânire pe municipiul Buzău și cer cât vor pentru un apartament într-un oraș de rang doi, cum este municipiul Buzău.
  Concurența este benefică pentru cumpărători.

 • Terenul a fost obținut in 2006 ,prin traficarea unor drepturi litigioase BAZATE PE DOCUMENTE FALSE si s ar putea sa apara probleme……

 • Ca să fim corecți domnule Tereacă!! Gagu este unul dintre „boșcodiștii” pe care îi tot blamezi pe aici de fiecare dată când ai ocazia!! Gura târgului spune că Boscodeala este un falnic „beneficiar” al afacerii „Orizont”!! Sau acum dacă a schimbat „tabăra” nu se mai pune???

 • Cu vedere la arteziene! Câte probleme a avut fostul Primar cu treburile astea, și uite cât era de simplu. Nu dai tot odată, dai câte puțin ca să nu bată la ochi. La anul alt proiect… Pro’. Dacă dispare și Hidroelectrica de acolo….

 • Cătălin, uite un banc despre succes.
  Angajatul: Sefu’, ce mașină frumoasă v-ați luat!
  Sefu’ : anul viitor, dacă vei fi mai harnic, vei face mai multe ore suplimentare și nu vei cere mai mulți bani, voi avea una și mai frumoasă!

  Trecând la treburile puse în discuție aici, SCDL are zilele numărate („salvările” anterioare au fost doar pentru a se ajunge aici). Viziunea zice că în oraș se fac blocuri nu răsaduri. Să nu oprim „dezvoltarea orașului” din motive minore. Oportunitatea de imagine cu „salvarea” SCDL a fost fructificată, acum se trece la treburi serioase. Cum să ai stațiune legumicolă in mijlocul orașului unde se cer locuințe? Nu suntem Paris! I-am rupt cu Brandu’.
  Vor fi „puțin” mai înalte blocurile. Era și timpul să intrăm în rândul „marilor orașe” și să avem clădiri înalte.
  Dacă era cineva contrariat de casele construite lângă gardul parcului, iată că se poate mai mult și acesta este doar începutul.
  Să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului și să spunem că fostul Primar a avut o viziune care bântuie peste timp, după cum vedem noi muritorii abia acum, mult după ce „s-a schimbat echipa” la Primărie.
  Dezvoltare plăcută!

 • @Antreprenoru:
  Ce anume te impiedica sa fii tu „seful” daca e asa bine si facil ?
  Raspunsul, obligatoriu !

 • Bunul simț, caracterul și onestitatea!! Și mai sunt și altele!!

 • Trecând peste imperativul solicitării unui răspuns ( ar fi sunat mai bine o altfel de formulare), nu vreau să fiu eu șeful. Sunt foarte bine așa, fără să fiu „sefu’ „. Nu mă împiedică nimic. Orice asemănare cu persoane reale este neintenționată. Un banc doar. Mai știu. Toate sunt cu personaje fictive. Pace!

 • @Vasile
  uite aici un alt proiect imobiliar cu multe case și prețuri mai mari decât la Gagu – https://hefehills.ro

  Pe lânga acesta se construiesc blocuri turn în curând și lângă Crâng (zona Kaufland)

 • Deci un antreprenor, oricare ar fi el, nu are „bun simt, caracter si onestitate”, corect ?!
  Si atunci, cand nu ai job si foamea e in gat, de ce il cauti pe antreprenor sa te angajeze ?! Sau acum, cand lucrezi pentru el, nu cumva esti direct partas la lipsa de „bun simt, caracter si onestitate” ? Adica te vinzi la tiran ?! Deci si TU esti lipsit de exact ceea ce il acuzi: „bun simt, caracter si onestitate”.

  ORICUM O DAI, AI O GANDIRE DEVIANTA, DE OM INVIDIOS SI INCAPABIL SA FACA CEVA MAI BUN CU VIATA LUI. ASA SUNTETI SI ASA VETI MURI. Cu „patronache” cel rau in gand.
  Idem si pentru anumiti username-i de pe aici. Urlati, tipati, injurati, dar nu stiti sa faceti NIMIC in fond cu viata voastra. Va complaceti intr-o sterilitate functionala totala si va uitati cu invidie maxima in curtea altora.
  Stati jos, azi aveti maxim 2 la lectia de viata !

 • Îmi pare rău că am deranjat. Înțeleg că avem puncte de vedere diferite sau deviante în direcții diferite. Virulența și exagerarea se datorează probabil faptului că primul răspuns nu a fost al meu care sunt adevăratul „antreprenoru’ „. Lăsați-mi mie grija vieții mele, vă rog. Aveți deja prea multe griji. Mult succes în direcția aleasă de dumneavoastră. Din ce citesc, invidia este ultimul sentiment care m-ar încerca.
  Alt banc , tot cu șefi.
  Un individ avea la vânzare 3 papagali.
  -Cât costă acesta?
  -1000 lei.
  – Ce știe să facă pentru atâția bani?
  – Vorbește engleză.
  – Cel de lângă el cât costă?
  – 2000 lei.
  – Exagerezi! Ce știe să facă?
  – Vorbește și franceză.
  -Ok. Ultimul cât costă?
  – 5000 lei.
  – Vorbește 5 limbi?
  – Nu. Nici măcar nu vorbește dar este șeful celorlalți 2 și nu vorbesc decât cu încuviințarea lui.
  Scuze cu anticipație.

 • Cătălin, fă abstracție de faptul că locuiești în „Orizont”!! Gagu nu este „un antreprenor, oricare ar fi el”!! Ca și Dobrică, este unul dintre prietenii administrațiilor buzoiene și exemplul viu din cauza căruia Buzăul arată cum arată!! Boșcodeală nu ajungea cine a fost și cine este fără Gagu și nici Gagu fără Boșcodeală!! Cu toții fac parte din „faimoasele gulere albe”, din cauza cărora țara arată în halul în care este acum. Aici nu discutăm de antreprenoriatul de care vorbești tu!!!

 • Eu am doar o casa acolo, in care stau rar. Oricum, nu vad care este relevanta.
  In plus, in continuare afirm ca strict dpdv tehnic, Gagu are toate elementele de baza ale unei firme de constructii, care sa duca de la A la Z un proiect, fara sa stai cu grija.

  Ca ce a facut el cu Bosco…, da, e alta mancare de peste. Organele abilitate sa-si faca datoria.
  Dar fara unu ca el, Buzau-l, acest mic sat, nu avea nici macar putinul pe care il are acum dpdv imobiliar.
  PS vedeti blocul din spatele bibliotecii…., care sta blocat de atatia ani, nefinalizat si cu actele praf, avansuri date…, etc

 • Este aceeași mâncare de pește Cătălin!! Nu putem ignora faptul că, acest tip de antreprenor a tras în jos Buzăul și țara poate pentru circa 20 de ani, doar că a construit un cartier. Dacă nu era el, poate pe piață aveau loc alții și atunci nu ar fi existat nici Boșcodeală și nici Dragnea, ori alții ca ei, care au fost exact creațiile acestor antreprenori!! Iar organele abilitate de care vorbești sunt și ele creațiile acestor antreprenori și s-au înfruptat din mâncarea de pește!! Apropo, știi ceva de cumetrii și case cu dedicație din Orizont?

 • Degeaba stiu eu. Exista institutii de Stat, dar stai, nu fac nimic !

 • @Andrei, proiectul ala de la Maracineni e o abominatie gandita dupa ureche, pe langa faptul ca e si mincinoasa randarea, nu e nici o padure acolo si accesul nu e deloc facil. Pentru cine stie patronatul din spatele proiectului nu e de mirare abordarea de tip tun rapid de imbogatire rapida totul pe finantari externe, ca in asa zisa era a capitalismului patronii nu mai au capital propriu sa bage in proiectele lor, ci gasesc fraieri cu capital sa le finanteze proiectele.
  Daca mai citesti atent, ei vand loturi de case la suprapret (tintind oameni milionari), dar dupa ce cumpara terenul milionarul ala client trebuie sa joace cum vrea fostul proprietar, sa foloseasca arhitectul fostului proprietar si sa construiasca casa pe care o vrea fostul proprietar. Stim ca in Buzau multi prosti au ajuns milionari peste noapte din cauza sistemului Pile Cunostinte Relatii si Coruptie, dar chiar atat de prost sa fii sa cumperi un loc de casa si sa nu iti faci casa cum vrei tu, ci cum vrea fostul proprietar al terenului? Mai ales in conditiile in care zona aceea colcaie de terenuri de vanzare si la un pret derizoriu comparativ cu cele practicate in acel proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.