Nou magazin de instalații sanitare, termice și de climatizare în Buzău

Astăzi, în Buzău, s-a deschis un nou magazin de articole sanitare, termice și de climatizare.

Magazinul Raul SIC SYNERGY INSTALL se găsește la parterul clădirii din imaginea de mai sus, pe Aleea Gladiolei (zona Optimed, Unirii Sud – str. Patriei, Inspectoratul de Stat în Construcții).

Pe lângă magazin, proprietarul asigură și servicii de montaj, service și garanție pentru centrale termice (pe gaz ori peleți), aparate de aer condiționat, încălzire prin pardoseală, instalații sanitare etc.

Cosmin Gabriel Sică, proprietar: „A fost visul meu, de mic copil, să deschid un magazin de instalații. Iată, astăzi, a venit momentul. Am fost mulți ani plecat în țări străine, am lucrat în instalații, iar din 2017 m-am întors acasă, la Buzău, împreună cu soția și copiii. Pentru început am lucrat la o firmă de instalații, iar din februarie anul trecut mi-am deschis un PFA. Am lucrat bine, clienții au fost mulțumiți și m-au recomamndat și altora, astfel că am avut mereu comenzi. Acum, pe lângă activitatea de montaj și service, după ce am dezvoltat relații cu diverși furnizori, îndeosebi Florianis Ferogal și Fornello, am deschis și acest magazin”

Magazinul e deschis de luni până vineri între 08.00 – 19.00, iar sâmbăta între 08.00 – 14.00.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.