14 cazuri într-o singură localitate + fetiță de 3 ani din orașul Buzău

Explozie de cazuri noi de coronavirus – 16 – într-o singură zi.

14 dintre ele sunt doar din satul Râmnicelu. Dacă la adăugăm și pe cele 11 din zilele trecute rezultă la Râmnicelu un focar de 25 de persoane confirmate pozitiv

DSP a anunțat și cel mai tânăr caz de îmbolnăvire din mun. Buzău, o fetiță de doar 3 ani, trimisă împreună cu tatăl său (pozitiv de asemenea) la Victor Babeș la București. Tatăl și fiica sunt din cartierul Simileasca.

Informare DSP Buzău:

Cazul 68: pacient de sex feminin, în vârstă de 3 de ani, din municipiul Buzău. A fost internată pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, împreună cu tatăl său. După primirea rezultatelor, a fost transferată la Spitalul Victor Babeș din București.  

Cazul 69: pacient sex masculin, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Buzău. A fost internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, împreună cu fiica sa (cazul 68). A fost transferat la Spitalul Victor Babeș din București. 

Celelalte 14 cazuri provin din localitatea Râmnicelu și au fost internate la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „14 cazuri într-o singură localitate + fetiță de 3 ani din orașul Buzău

  • Ziceți câte un sat care are 100 de oameni dar nu precizați un cartier de zeci de mii de oameni. De unde e persoana din oras????

  • “Relaxati-va” tovarasi,ca mai importante sunt plimbarile,carciumile,barurile,slujbele la biserica,chiolhanurile,nuntile,…………! Cum sa fie amendati toti imbecilii si iresponsabilii care isi fac de cap? Ce vreti sa se incalce “drepturile oamenilor”? Ca aveti cu tiganii care nu pot face paranghelii in mijlocul strazii,in parcuri si paduri?De ce sa fie “discriminati”?……….La toti nemernicii astia care tipa ca din gura de sarpe ca le sunt incalcate “libertatile,drepturile oamenilor,ca sunt discriminati”,le dorim “sa traiasca ca ……morcovii. In pamant!”

  • Iar guvernul habarnist PNL se pregătește de relaxare. Vor fi mult mai multe cazuri confirmate, iar la valul doi va veni sigur.

  • Ce ne facem fratilor cu tiganii astia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.