Muncitorii și utilajele au descins în altă zonă din oraș

Continuă acțiunea de modernizare a zonei de blocuri dintre Unirii Sud și Spiru Haret.

După finalizarea ultimului segment din Aleea Stejarului, o echipă a Urbis s-a mutat în zona „Insulei” (vezi foto mai jos).

Lucrarea e amplă, se vor reasfalta străzi, trotuare, alei și parcări, se vor primeni spațiile verzi
În zonă multe dintre străzi erau „praf”, purtând asfaltul original din anii 70, de la înființarea cartierului
Se refac și intrările în blocuri
Parcările se măresc și se reasfaltează

Alte echipe ale Urbis Serv lucrează în zonă pe Aleea Platanilor. A început asfaltarea trotuarelor, urmează și carosabilul.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Muncitorii și utilajele au descins în altă zonă din oraș

 • si uite asa se mai micsoreaza spatiul verde dintre blocuri si asa putin. apropo aviz sustinatorilor ii rog in serile de vara sa faca un test sa vada cu un termometru ambiental cite grade este diferenta dintre zona caselor de pe traian vuia si blocurile de pe spiru haret.

  Răspunde
 • Asfaltul este de prin ’70, ’80, poate. Dar, cel din 2022 cât va rezista? Puțin, foarte puțin… Pe lângă calitatea slabă a asfaltului, deși se plătește pentru un asfalt de calitate superioară, nici modul în care se asfaltează nu este întocmai corect, de la pregătirea suprafeței de asfaltat până la turnarea și tasarea asfaltului. Se fac pe repede înainte, iar apa nu are pantă pentru a se scurge.

  Răspunde
 • Nu va suparati aveti studii in domeniu? Ati lucrat in acest domeniu? Daca da, ce functie sau rol ati avut?

  Răspunde
 • Și acum ce să facem? Să ne bucurăm la o astfel de știre, noi ceilalți car nu locuim în zonă, dar locuim în zone și mai paradite ale acestui oraș și care suntem aproape permanent, „uitați” și dați la o parte de edilii noștri, care ne duc cu vorba?
  Da, e bine că se face, dar să se facă o analiză mai precisă a stării de fapt și să se acționeze în consecință. În unele zone n-au ajuns nici măcar cu scoaterea gardurilor metalice, iar locatarii de la parterul unor blocuri sunt din ce în ce mai stăpâni pe spațiul verde de lângă bloc…

  Răspunde
 • temperatura medie va creste cu cateva grade
  unii dintre copacii din foto vor muri curand ( spatiul asociat fiecarui copac este extrem de mic)
  unii dintre copacii din foto se vor prabusi la o furtuna (la amenajare sigur au fost sectionate radacini odata cu rastrangerea spatiului aferent acestora)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.