1500 de buzoieni protestează ACUM: „Să vă fie rușine!”

„Rușine! Rușine!”

Asta e scandarea adresată guvernanților de cei aproape 1500 de profesori buzoieni veniți ACUM în fața Prefecturii Buzău.


„Suntem mult mai mulți decât am prognozat. În jur de 1500. Asta ar trebui să le dea de gândit guvernanților. Ce ne-au oferit aseară e o jignire. Vor să ne cumpere cu câteva ajutoare sociale. Să le fie rușine! Rușine”, a spus de la megafon Ion Dobre, liderul sindicatului de la Buzău.
La ora 10.30 un grup al protestatarilor a fost primit de prefectul județului.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „1500 de buzoieni protestează ACUM: „Să vă fie rușine!”

 • Păcat că se termină luni, pe 29 mai.

  Răspunde
 • cat vreti salariu la cati analfabeti scoateti . nu va e rusine .

  Răspunde
  • Ciolanu si gașca lui de ce nu desființeaza odata acele pensii speciale si se luptă pentru ciolan in parlament, care cum sa ia ministerele. Deschide ochii si vezi ca România asta nu merge spre ceva bun. In toate sectoarele sunt nemulțumiri legate de salarizare, pentru ca nu se plătește munca cum trebuie. Totul a sărit in aer, la nivel de preturi, facturi mari. Mergi la supermarket si dai 110 de lei, pe un pui, o sticla de ulei, o paine si un bax de apa. Unde ajungem in situatia asta? Asta e doar începutul. Pe exemplul celor din învățământ, vor iesi si altii din alte sectoare, pana isi vor da seama cei din Guvern, ca trebuie sa vina cu mariri de salarii si pensii. Poporul se deșteaptă.

   Răspunde
  • Cât mai mare posibil. Nici nu ști ce greu este să produci atâția analfabeți, pe care îi doresc conducătorii! Nimeni nu vrea cetățeni educați, gândesc prea mult și pun probleme conducătorilor. Deci profesorii își fac treaba cu prisosință. Merită salarii cel puțin de nivelul politicienilor.

   Răspunde
 • Nu am absolut nici o problema cu măririle de preturi atâta timp cât salariul inca creste proporțional cu măririle!
  Faceți pâinea 100 lei, no problem..
  Puneți inca 2000 lei la salariu și este ok.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.