Imagine neplăcută. Cine a lăsat pungile de gunoi

Imagine neplăcută, azi, pe Bd. Unirii Sud, în dreptul semaforului de la Big.

Cineva a lăsat/aruncat lângă un stâlp mai multe pungi cu gunoi, iar imaginea văzută de buzoienii care plecau dimineața la serviciu n-a fost dintre cele mai plăcute.

Liviu Mocanu, director RER Sud Buzău: „Cel mai probabil, pungile cu gunoi provin de la firmele din vecinătate. Motivează că nu au loc în incintă și se grăbesc să scoată pungile pe trotuar. Angajații noștri vin în fiecare zi să ridice gunoiul. Luni, miercuri și vineri pentru reciclabile, marți și joi pentru gunoiul menajer. Cei de la fime fac un exces de zel, ca să zic așa, scoțând gunoiul afară. Ai noștri angajați l-ar prelua și dinăuntru”

În concluzie, dacă am înțeles bine, ca să nu mai fie mizerie pe stradă, firmele ar trebui să nu mai scoată pungile afară. Mai ales de pe o zi pe alta, când e posibil ca peste noapte, maidanezii ori unii oameni să răvășească gunoiul.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Imagine neplăcută. Cine a lăsat pungile de gunoi

 • Adica cei de la blocurile turn sunt OBLIGATI si AMENINTATI cu fel de fel de afise pline de conditii sa trieze/sorteze/spele recipientele si sa duca precum Violeta punga cu gunoi, la gunoi, vorba Sarmalelor Reci, imprastiind mireasma dragostei, cu liftul (sau pe scari, daca stai la 10 si nu esti batran), la mama naibii, iar astia cu firme le vine la usa gunoierul???
  N-ar fi dragut un protest cu sute de saci menajeri plini, depozitati in mod ordonat la usa RERului ?
  ___
  Gunoiul ala pare smotocit de caini cu carnete de sanatate si pedigree, intrucat Buzaul nu are o problema cu maidanezii. Asadar, daca rugaciunea si rugamintea (ce contrast cu atitudinea RER fata de cetatenii persoane fizice!!!) nu functioneaza, propun si sustin suprataxarea locuitorilor si acordarea de GRATUITATE completa si totala la firme! Nu are nicio logica dar se incadreaza in vibe-ul general de la Buzau.

  Răspunde
 • Nu am inteles nimic din ce spui.
  Sunt prost.

  Răspunde
 • De ce nu vin zilnic sa ridice gunoiul?!?! De ce RER nu asigură serviciu gratuit de ridicare a gunoiului de la ușă în caz de imposibilitate de deplasare? Daca eu trebuie sa duc gunoiul afară, pe ploaie pe ger și pe ninsoare, că doar nu voi sa se Impută in casă, și cad și mă lovesc voi chema RER ul in judecată pentru despăgubiri! Este inuman ce a făcut RER ul cu aceste ghene de gunoi îngropate! Rușine!

  Răspunde
 • Asa a fost mereu Unirii.
  Societatile comerciale lasau gunoaiele langa stalpii de iluminat, de obicei chiar la colturile intersectiilor.
  Pe cei cu centrele comerciale nu ii mai controla, ameninta si amenda nimeni ca arunca gunoaiele in fata blocurilor, dar bine ca politistii se iau de batranii care acum sunt amenintati de politisti ca vor fi amendati si lasati pe drumuri daca nu merg sute de metri pana la gropita improvizata din fundatura Arinului. Si cand ajung acolo constata ca gropita e plina ca e facuta in mod special subdimensionata si politistii stau langa gropita si ii ameninta cu amenzi daca nu se intoc cu gunoiul inapoi in casa.

  Răspunde
 • Sunt un prost, dar cand ma uit prin prejur parca prind curaj:))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.