17 ani, solist de muzică populară, înalt, frumos, talentat.

S-a aflat identitatea tânărului care s-a sinucis în această dimineață pe podul de la Mărăcineni.

E vorba de Adrian („Adiță”) Blidaru, în tânăr elev de 17 ani la Liceul de Arte din Buzău, la clasa de canto popular.

Adolescentul era de loc din satul Plaiul Nucului, comuna Lopătari, și locuia în Buzău cu chirie alături de fratele mai mare.

Colegii de clasă și familia (mama sa este femeie de serviciu la școala din Plaiul Nucului) sunt în stare de șoc. Conform acestora nimic nu a prevestit această tragedie.

Foto Adevărul. Azi dimineață, ora 07.00, la podul de la Mărăcineni, care tinde să devină „Podul Spânzuraților”

„Nu a venit azi la școală. I-am recunoscut hainele din fotografie, dar nu și chipul. Mai avem o mică-mică speranță să nu fie el”, au spus colegii.

„Nu-mi vine să cred. Îl știam băiat talentat și serios. A învățat la noi la școală la Plaiul Nucului. Cânta în fiecare an la sărbătoarea comunei noastre. Doamne ferește. Să vedem cum putem ajuta familia”, a spus și Vasile Lefter, primarul din Lopătari

„Nu-mi vine sa cred…Dumnezeu sa te ierte suflet bun ! O să imi aduc aminte mereu de tine …baiatul acela zambitor care mereu ma facea sa rad …colegul meu de banca . Te iubesc si te voi iubi mereu prieten drag!” – Elena Oncioiu, colegă de bancă

„Podul spânzuraților”

Este al doilea sinucis la podul de la Mărăcineni din ultima lună. În aprilie un cetățean austriac de 47 de ani, posesor al unei averi considerabile, s-a legat cu o funie și s-a aruncat în gol.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.