A fost bună fasolea cu ciolan ? Armata a sărbătorit azi alături de buzoieni

A fost fasole cu ciolan pentru toată lumea azi după-amiază pe platoul Dacia, de Ziua Armatei.

Vremea rece probabil că i-a ținut pe mulți în case, astfel că doar trei-patru sute de buzoieni erau prezenți în centru în momentul în care s-a ridicat capacul de pe cazanele cu fasole pregătită în bucătăria armatei.

Abia ceva mai târziu se strânsese un pic de coadă, dar nu dura mai mult de 5-6 minute până când clienții primeau caserola cu fasole.

Oricum e de remarcat faptul că militarii, deopotrivă cu jandarmii și polițiștii locali, au asigurat pem toată durata zilei o organizare impecabilă, fără incidente.

Câteva zeci de buzoieni s-au strâns și în fața scenei pentru a asculta marșurile interpretate de orchestra armatei.

Citește și articolul: Ultima oră! Ziua armatei la Buzău! Defilare, avioane pe cer, fete frumoase! (foto + video)

După lăsarea întunericului, militarii buzoieni au aprins torțele și au plecat în grup pe Aleea Trandafirilor – Bd. Unirii – Bd. Mareșal Averescu până la unitate.

La finalul zilei, militarii buzoieni merită felicitați pentru cele trei evenimente desfășurate azi, la ore și în locații diferite: Parcul Eroilor, Costești și Piața Dacia.

Citește și articolul: Se va cere ajutorul armatei! Patru luni se va închide podul vechi de la Mărăcineni. Iată ce soluție temporară se propune!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.