2 milioane de măști pentru Buzău! „Negociez să cumpăr o linie de producție!”

Două milioane de măști medicinale vor ajunge miercuri-joi la Buzău.

Le aduce consilierul PNL Buzău Șerban Nicolae, care e de o săptămână Turcia la fabrică.

„Aduc o cantitate mare, suficientă câteva săptămâni pentru județul Buzău. Vor avea cel mai mic de pe piață, aproape la preț de producător. Adaosul comercial va fi foarte mic”, a anunțat Șerban Nicolae.

Mai mult, buzoianul e în negocieri pentru achiziționarea unei linii de producție:

„Sunt în discuții pentru achiziționarea unei linii de producție măști medicinale cu trei pliuri din Turcia. Să ne rugăm să se concretizeze, în acest fel vom face măștile la noi acasă, la Buzău. Ideea mea e ca această linie de producție să fie gestionată de un ONG. Fără adaosuri comerciale!”, a adăugat buzoianul.

La primul transport, așteptat de farmaciile din Buzău, Șerban Nicolae va aduce, pe lângă măști, dezinfectant pentru mâini, combinezoane, măști și termometre cu infraroșu.

Vezi foto mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „2 milioane de măști pentru Buzău! „Negociez să cumpăr o linie de producție!”

 • Super! Sa vedem concretizarea, apoi voi spune un sincer „Bravo!”.
  Dar intai sa le vedem pe piata, ca de vorbe…

 • Numai ca trebuie sa aduca tehnologie, care există în Turcia, de a fabrica si stratul filtrant care face ca măștile sa filtreze intre 80 si 99 la sută. Altfel sunt doar pentru praf.
  Ideea e f bună.

 • În ce farmacii se vor gasi? După ce va cumpăra spitalul bănuiesc, daca sunt conforme.

 • Ma face sa-mi schimb total parerea macar despre liberalii buzoieni. Felicitari!…….[Leo]

 • se vor da pe sub mana cum se face si acuma . Astazi am intrebat intr-o farmacie , nu dau nume , nu zic zona ca nu ii frumos, dar cand am intrebat de masti + gel mai aveau putin si le pufnea rasu asa pe fata, ca si cum vezi doamne, la ce sa iti dau eu tie cand eu le am promise pt x.. asa se face bisnita inclusiv in farmaci 🙂

 • Cam multe greseli de ortografie in acest articol, cred ca ia fost foame celui care la scris, deoarece a si mancat din cuvinte..

 • Aveti cumva tangenta cu farmaciile dl.Unu care comenteaza.Inclin sa-i dau dreptate dl. Anonim pt. ca daca ai un monopol trebuie sa-i onorezi pe „clientii” de casa. Nu sti ce vremuri vin.

 • Pentru cel care a posta un comentariu semnat @Unu.. – Tu ai foame numai de cratime ? Corect este „i-a fost foame celui care l-a scris” !
  Ai papat doua cratime ! Bea si apa !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.