2 x VIDEO! Parașutiștii au filmat zborul până la aterizarea în rondul de la avion

Aterizarea parașutiștilor în punct fix – în rondul de la avion – a fost cel mai gustat moment al sărbătorii Zilei Eroilor de către buzoienii prezenți la eveniment

Doi dintre ei și-au filmat zborul din avionul „de sus” până la cel de jos, amplasat în rond.

Iată și zborul celui de-al doilea parașutist.

Amplasarea avionului în rond e apreciată de marea majoritate a buzoienilor, iar evenimentul de ieri e considerat unul reușit.

Zeci de mii de buzoieni au citit articolele de presă dedicate manifestării ori au urmărit pe facebook sau la tv imagini din „rondul de la avion”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

3 comentarii la „2 x VIDEO! Parașutiștii au filmat zborul până la aterizarea în rondul de la avion

  • Spectaculos pt noi, dar totusi riscant pt ei!
    Dincolo de profesionalismul lor incontestabil, acesti 2 parasutisti sunt niste oameni deosebiti, am vazut ca au o modestie incredibila in ei, niste baieti cu foarte mult bun simt, poate pentru ca si apartin unei generatii mai sanatoase.
    Nu sunt nici cacanari, nici fanfaroni, cum ii vad pe puţoii mai tineri care se ocupa cu asa ceva, “grozavii” care fac salturi la curul cate unei pitipoance dornica sa uimeasca tot facebook-ul!

  • Super tare, felicitari pentru operatiune ! Oare cate ore de parasutism ai nevoie ca sa poti ateriza asa la punct fix ocolind obstacole ?

  • Remarcabile aprecierile ” buzoianului realist ” care nu mai necesită niciun fel de comentariu … Felicitări băieților frumoși de sub cupola parașutei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.