Ce frumos! Zeci de copii au jucat azi rugby în sală! Unii au venit tocmai de la Lopătari, Gl. Siliștea, Săgeata și Gl. Sărat

Rugby-ul pare să aibă viitor la Buzău.

Zeci de copii între 12 și 14 ani s-au strâns astăzi la sala de sport a Liceului Henri Coandă (fost CFR) la a doua etapă a campionatului județean de rugby tag.

Au participat nouă echipe de la școlile din Săgeata, Stăncești, Scurtești, Văcăreasca, Lopătari, Pitulicea, Gl. Siliștea, Gl. Sărat și de la SCM Gloria Buzău.

Îmbrăcați frumos cu echipament, centuri și tag-uri, copii au jucat cu ambiție, iar unii dintre ei au dovedit certe calități sportive. Aceștia au fost, probabil remarcați de antrenorul George Georgescu de la SCM Gloria, și vor face parte din viitoarea echipă de juniori.

Felicitări merită cei de la echipa de rugby din Buzău pentru idee și organizare, dar și profesorii de sport ale școlilor menționate pentru implicare.

S-a ales a se juca în sală întrucât după ploile din aceste zile terenul de rugby din Parcul Tineretului era umed.

Luna viitoare se va desfășura Cupa Moș Crăciun, adică etapa a treia a campionatului.

Citește și articolul: O mie de buzoieni au venit la derby-ul Gloria – Săgeata. Iată cât s-a terminat!

Mai jos este prezentată o galerie foto de la campionatuljudețean de rugby tag.

loading...

Un comentariu la „Ce frumos! Zeci de copii au jucat azi rugby în sală! Unii au venit tocmai de la Lopătari, Gl. Siliștea, Săgeata și Gl. Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.