26 de milioane lei vechi, dați în doar o lună ca să-l atace pe Toma!

Are bani, nu glumă, de cheltuit fostul judecător în campania sa împotriva primarului C-tin Toma.

În doar o lună, de când a demarat această campanie, C-tin Florescu (beneficiar de pensie specială de judecător) a plătit doar către facebook 26 de milioane de lei vechi, constând în 5-6 postări sponsorizate – vezi mai jos dovada.

În ultima sa postare, Florescu – care intenționează să candideze la Primăria Buzău (cel mai probabil din partea grupării Mocanu – Boșcodeală, numită ALDE Buzău) a anunțat că îndepărtarea primarului Toma a devenit scopul său (în viață):

„Vă anunț că îndepărtarea acestui personaj toxic pentru Buzău a devenit scopul meu principal, modul în care aleg să îmi fac datoria față de comunitate”.

Florescu, fost judecător de penal și șef al Tribunalului Buzău, a candidat în 2016 pe lista PSD Buzău și a obținut un post de consilier local. Recent a fost suspendat din PSD și invitat să demisioneze din funcția de consilier local. Dar, Florescu a refuzat să demisioneze, pe motiv că „astfel, le-aș face jocurile”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „26 de milioane lei vechi, dați în doar o lună ca să-l atace pe Toma!

  • NU DIN FUNCTIA DE CONSILIER A FOST SUSPENDAT ,ci din cea de membru al PSD. Daca PSD vrea schimbarea lui din functia de Consilier in CLM O POATE FACE SIMPLU EXCUZINDU-L din PSD. Calculul PSD este clar ,Florescu se compromite mentinandu-se si mentinandu-l in situatia actuala ,de tradator si profitor,prin excludere i-ar face un bine facindu-l ”victima”. Indiferent cum privesc ,Florescu este un OPORTUNIST si un PROFITOR,deci are calitati de ”ales local”

  • ĂȘTIA CHELTUIESC, CA DOAR AU DE UNDE! LA CE PENSII NEMUNCITE PRIMESC, LE CONVINE. Asta, probabil ca are pensia nesimtita pentru ordinele primite de la securitate si de la partid, pe care le-a executat constiincios. POATE CA OAMENII VOR INTELEGE CA CEI DIN JUSTITIE, SERVICII, POLITIE SI SLUGILE DE PARTID NU VOR MAI TREBUI VOTATE SUB NICI O FORMA, INDIFERENT DE PARTID. Astia, dupa ce sunt alesi, nu fac altceva decat sa isi voteze legi pentru privilegii personale, salarii si pensii ilegale si anticonstitutionale, in batjocura celor care muncesc in aceasta tara. Acest individ este reprezentativ pentru cea mai ticalosita categorie socio-profesionala din societate: aceea a celor din justitie. Poate ca Forescu stie si le spune si buzoienilor cine este piromanul(teroristul?) care a dat foc tribunalului in decembrie 1989, pentru a sterge urmele ticalosiilor facute de colegii sai pe timpuri.

  • N-am treaba cu banii si/sau moralitatea personajului, pe mine ma intereseaza mesajul – se scumpesc, sau nu, apa si canalul? Vad azi in gazeta asta ca se scumpesc. Atunci care e scandalul? In loc sa loviti in aia care ridica preturile cautand justificari puerile, dvs dati in mesagerul care le anunta. Cam bizara deontologia dvs, pe bune!…

  • Daca este asa,esti un individ cu un caracter care lasă de dorit, tovarase judecator.ORICUM, STAI IN BANCA TA, CA OAMENII SI-AU DAT SEAMA CINE SUNTETI SI CE HRAM PURTATI VOI ASTIA, CEI DIN JUSTITIE SI NU O SA VA MAI ALEAGA NICI DRACU. INDIFERENT DE PARTIDUL PENTRU CARE O SA CANDIDATI. ps—-Nu ar fi mai corect ca daca nu ai ce face cu banii din pensia aia nesimtita si nemuncita sa donezi catre un azil de batrani,o casa de copii,nevoiasi,o persoana in suferinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.