Stadionul de atletism. Au promis Boșcodeală și Bârlă. La rând vine Toma: „Pistă sintetică de anul ăsta”

Subsemnatul e deja plictisit de promisiuni privitoare la modernizarea stadionului de atletism. Campion e fostul primar C-tin Boșcodeală.

„Vom face cel mai modern stadion de atletism din România. Cu pistă sintetică, tribune, nocturnă, vestiare. Am aplicat pentru un proiect cu fonduri europene, n-are rost să-l mai modernizăm noi”. Așa glăsuia Boșcodeală, în timp ce campioana Gabi Szabo era plimbată de poză pe pista de zgură a stadionului.

Peste ani, văzând că șeful a dat chix, Bârlă s-a aruncat și el cu capul înainte.

„E obiectivul meu nr. 1 din acest an. Modernizarea stadionului de atletism. O să aduc zgură nouă, voi primeni tot ce este acolo”.

În realitate nu s-a întâmplat mare lucru. Adevărat este și că pista este stricată constant, mai ales atunci când plouă, de ambulanțele care duc bolnavi în stare gravă la elicopterul SMURD care aterizează pe terenul de fotbal din mijloc.  Acum, la început de 2017, în caruselul promisiunilor a intrat și noul primar:

„Da, vom monta în acest an o pistă dintr-o suprafață sintetică. Nu știu dacă e tartan, e altceva mai modern, specialiștii știu mai bine. Vreau să facem o stadion de atletism care să poată găzdui competiții naționale și internaționale, de mai mică anvergură. Am prins bani în buget, în prima fază se va întocmi un proiect. Iar în a doua jumătate a anului se va trece la lucrarea propriu-zisă”.

Se are în vedere și identificarea unui alt spațiu convenabil unde să poată ateriza elicopterul SMURD, iar ambulanța să poată ajunge rapid.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Stadionul de atletism. Au promis Boșcodeală și Bârlă. La rând vine Toma: „Pistă sintetică de anul ăsta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.