28 de teste pozitive în ultimele 24 de ore la Buzău

DSP Buzău a anunțat azi la prânz că în ultimele 24 de ore în județul Buzău au mai fost confirmate 28 cazuri de infectare cu C-19.

19 sunt femei și 9 bărbați cu vârste între 4 luni și 80 de ani.

Pacienții au fost internați atât la Spitalul Rm. Sărat, cât și la Spitalul Gârlași (str. Plevnei, mun. Buzău).

La spitalul Gârlași s-au eliberat în jur de 65 de locuri pentru buzoienii cu C-19. Dacă și acestea se vor umple, următorul spațiu de cazare va fi etajul III al spitalului din Micro XIV

Patru dintre pacienții anunțați azi au fost testați și diagnosticați la laboratoare private.

Șapte dintre testele pozitive aparțin angajaților a două centre de îngrijire a copiilor instituționalizați – CLICK AICI pt. detalii.

În total, în jud. Buzău au fost confirmate de la începutul pandemiei 397 de cazuri de infectare cu C-19, din care 173 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „28 de teste pozitive în ultimele 24 de ore la Buzău

  • Un motiv foarte serios pentru ca toţi buzoienii să fie mai atenţi cu ,,relaxările” astea !
    Un motiv foarte serios şi pentru Toma de a se duce ieri tocmai în Piaţa Centrală pentru a avertiza oamenii prin viu grai. Dacă n-ar fi întreprins această acţiune direct la faţa locului, el personal, atunci să comenteze unii că Buzăul are un ,,primar iresponsabil” !
    PRIMAR IRESPONSABIL a fost Boşcodeală, dragi concitadini anti-Toma, şi dacă ar mai fi rămas primar şi acum, probabil ar fi fost un fel de Bolsonaro !

  • De ce trebuie comparat Toma cu Boscodeală, mai ales că, nu l-am auzit vreodată să-l fi contrat pentru nenorocirile făcute pe vremea când a fost primar? De asemenea, nu rețin ca Toma, după preluarea mandatului, să fi sesizat organele statului despre matrapazlacurile lui Bosco., deşi cu siguranță că a luat cunostintă de foarte multe dintre ele! Concluzia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.