Iată fotografiile zilei de la Buzău primite de la cititori

Așa a parcat unul dintre polițiștii buzoieni. Pe trecerea de pietoni din fața Primăriei Buzău. Evident că Poliția Buzău va motiva faptul că respectivul agent de la un post rural era într-o misiune de prindere a unui infractor, caz în care faptul că a staționat pe zebră nici că mai contează.
Câteva zeci de peturi făceau azi baie, la zero grade, în piscina de la Aqua Max. Care o fi noima peturilor aruncate în piscină ?
Buzoianul Laurențiu Țepeluș președinte! După sibianul Klaus Iohannis (PNL), profesor de fizică, un profesor de filozofie din Buzău, membru PSD, are din câte vedem în această fotografie aspirații prezidențiale. Cu siguranță că Țepeluș ar vorbi mai mult și mai bine decât cel alintat „Ficusul de la Cotroceni”.

 

Așa ar urma să arate viitorul autocar al SCM Gloria Buzău. Sigla clubului din Crâng ca și această machetă au fost realizate de jurnalistul sportiv buzoian Andrei Pițigoi. În fapt, vor fi două astfel de autocare, unul de 40 de locuri iar altul de 30. Ambele au fost comndate deja de clubul din Crâng pentru a deservi echipele de handbal fete, rugby și fotbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclamație a unui buzoian față de lipsa de pe carosabil a marcajului pentru această trecere de pietoni semnalizată doar printr-un indicator rutier. Fotografia a fost realizată la intersecția cu strada Frăsinet a aleii prin care se face aprovizionarea magazinului Kaufland din Micro III.
loading...

4 comentarii la „Iată fotografiile zilei de la Buzău primite de la cititori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.