Ce pățești dacă nu plătești!

Dacă avertizările nu și-au atins scopul, firma de salubritate din Buzău a trecut astăzi și la acțiune.

Angajați ai RER SUD au procedat astăzi la primele ridicări ale pubelelor buzoienilor care au întârziat mai mult de trei luni plata facturilor.

Trimișii RER au bătut la poartă și i-au rugat pe locatarii rău-platnici să predea pubelele.

„Astăzi am început acțiunea de ridicare a pubelelor celor care au serviciul sistat pentru neplată. În procesul verbal de custodie pe care l-au semnat în momentul distribuirii pubelei este stipulat faptul că recipientul va fi ridicat dacă aceștia nu sunt cu plata la zi. Încercăm în acest fel să descurajăm practica de a încheia un contract doar pentru a primi recipiente în valoare de 34 euro pentru pubela de 120l si 45 euro pentru pubela de 240 (fără TVA) pe care le folosesc în alte scopuri decât cele pentru care le-au fost distribuite”, a anunțat Denisa Hâncu, ofițer de presă al RER SUD Buzău.

De notat că unii dintre răi-platnici au băgat azi mâna în buzunar când s-au trezit cu angajații RER la poartă.

Au evitat în acest fel să rămână fără pubele și fără contracte. În caz că mai târziu ar fi dorit să-și ia înapoi pubelele ar fi trebui să plătească și o taxă de rebranșare.

Citește și articolul: Încă un pas spre civilizație. RER a mai amenajat 11 platforme îngropate în municipiul Buzău

Citește și articolul: Se întâmplă acum pe Bd. Spiru Haret. „Unii dintre locatari ne mai înjură”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce pățești dacă nu plătești!

 • Si daca au ridicat pubelele ce mare scofala??? Sunt de vanzare la Prakticher…100 lei pubela…Pana la urma se poare rezolva si altfel….nu am pubela…pun gunoiul in strada….exista saci de plastic….Daca ar fi sume modice la toate serviciile pentru populatie nimeni nu s-ar mai eschiva de la plata…Dar cum toti agentii economici ne lasa din an in an cu portofelul gol….trebuie sa gasim modalitati sa traim si noi …..nu doar ei…

  Răspunde
 • Si MAREA CAMPANIE A SACULUI GALBEN s-a incheiat brusc…au facut atat tam tam cu sacul asata galben si acum trebuie sa te rogi de ei sa iti aduca saci , sau mai nou, sa mergi personal sa il iei….In sectorul 6 din Bucuresti Sacii colectați sunt scanați și cântăriți, pentru a putea fi valorificată colectarea separată. Cu cât gradul de colectare selectivă a gunoaielor este mai mare cu atât proprietarii vor avea un discount mai mare la factura pentru ridicarea deșeurilor menajere…..Deci unii edili se gandesc la avantajele reale ale colectarii selective a gunoiului si mi se pare corect. Pana la urma, daca ne gandim mai bine, populatia face o parte importanta din treaba firmelor de salubritate care nu mai platesc salariati pentru aceasta munca….Deci faptul ca au inceput sa ridice pubelele care au drept scop o buna colectare selectiva este in detrimentul RER si nu al populatiei…

  Răspunde
 • Aceasta masura este una corecta si legala si nu lasa loc de discutii.O problema care trebuie sa stea in atentia RER Buzau ar fi aceea a distribuirii sacilor galbeni pentru colectarea selectiva.De aceea,propun ca acestia sa fie distribuiti la casieria RER,odata cu plata facturii.Si pentru a nu exista discutii,sa se intocmeasca si niste tabele pe care sa se semneze pentru primirea acestora.

  Răspunde
 • Vrem să trăim frumos ,și să fim sănătoși atunci trebuie să avem grijă și de curățenia din jurul nostru ca de propria curățenie .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.