29 de comune din județul Buzău sunt la această oră fără curent

Vântul puternic – aproape 100 km/h – a produs și produce daune majore în alimentarea cu energie electrică în județul Buzău.

Conform ultimelor informații nu mai puțin de 29 de comune stau la lumânare la această oră. Vezi mai jos lista comunelor afectate.

Stâlpu, Brădeanu, Țintești, Vernești, Zărnești, Puiești, Poșta Câlnău, Tisău, Săpoca, Mărăcineni, Chilii, Căneşti, Scorţoasa, Ulmeni, Berca, Padina, Cilibia, Mihăileşti, CA Rosetti, Ruşeţu, Largu, Luciu, Boldu, Vâlcelele, Murgeşti, Costeşti, Cernăteşti, Beceni, Vintilă Vodă (Niculești).

UPDATE: Se adugă pe listă alte 13 comune: Gherăseni, Stâlpu, Gălbinași, Smeeni (Albești), Săgeata (Găvănești), Racovițeni, Breaza, Lopătari (Plaiul Nucului), Săhăteni, Bozioru (Găvanele), Sărulești (Valea Largă), Grebănu și Pârscov (Cornet).

UTIL: Număr deranjamente Electrica Buzău: 0800 500 205; 0238.89.29

ULTIMA ORĂ: Decizie a Inspectoratul Școlar Buzău în privința cursurilor de joi, 6 februarie – CLICK AICI

Cetățenii din orașul și județul Buzău sunt rugați de autorități să evite în această seară a mai ieși din case din pricina vântului puternic.

Acesta bate la rafală cu aproape 100 de km/h desprinzând diverse obiecte care se pot transforma în proiectile periculoase.

Vezi AICI problemele cauzate până acum de vântul puternic în județ.

Panou publicitar prăbușit lângă Tribunal

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.