„Doamne, ce m-am speriat. Mi-a sărit inima din piept. Bine că n-am făcut infarct”

S-au speriat foarte tare.

E cazul buzoienilor care se aflau afară ori aveau geamurile deschise în această dimineață.

Fix la ora 07.10, din senin, o bubuitură puternică a răsunat în tot Buzăul.

A fost vorba de un fulger – observat dopar de câțiva – urmat de un trăsnet asurzitor care i-a speriat pe toți.

„Doamne, ce m-am speriat. Mi-a sărit inima din piept. Bine că n-am făcut infarct pe loc. Încă una d-asta și sunt gata”, ne-a povestit o doamnă care aștepta autobuzul în zona BIG.

Oamenii de pe stradă sau care așteptau în stațiile de autobuz au fost luați prin surprindere mai ales că cerul era senin deasupra unei bune părți a orașului.

În zona Unirii Sud, unde trăsnetul s-a auzit și mai tare, au pornit inclusiv alarmele mașinilor, crescând starea de neliniște.

Nu este primul astfel de fulger care le dă palpitații buzoienilor.

În urmă cu câteva săptămâni – pe 14 martie mai exact – un fulger s-a năpustit asupra zonei Bariera Ploiești, când a reușit să strice sistemul electronic care dirija semafoarele din intersecție.

A fost o doua sperietură trasă de buzoieni în ultimele zile după ce miercuri seară un cutremur cu magnitudinea 4,6 grade cu epicentrul sub muntele Penteleu a zguduit câteva secunde locuințele buzoienilor.

Citește și articolul: Un buzoian a filmat aseară din balcon mai multe obiecte luminoase ce se deplasau deasupra orașului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Doamne, ce m-am speriat. Mi-a sărit inima din piept. Bine că n-am făcut infarct”

  • cat de penibili…s-au speriat de la un trasnet…si mai si scrie in presa despre asta…ajuta-i Doamne pe sarmani, daca nu du-i la nebuni , e de rasul curcilor, si cel ce s-a speriat si cel ce a scris asta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.