emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Agentul local, făcut KO după ce s-a aplecat după pix!


Un polițist local din Buzău a ajuns la spital după ce a fost lovit în bărbie cu un obiect contondent în Parcul Marghiloman.

Conform Mediafax, agentul local a încercat să legitimeze și să amendeze doi cerșetori, un bărbat și o femeie.

La un moment dat, agentul local a scăpat un pix. În momentul în care s-a aplicat ca să-l ridice, bărbatul căruia i se luau datele i-a aplicat polițistului local o lovitură năprasnică în bărbie.

Polițistul local și-a pierdut cunoștința și a fost necesar transportul la spital. Acum acesta are o tăietură urâtă pe față în zona mandibulei.

„Acum se simte bine, dar are cinci copci în bărbie. Are şi concediu medical de cinci zile”, a spus Adrian Teodorescu, şeful Poliţiei Locale Buzău.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în apropierea Vilei Albatros  unde se oficia o cununie civilă. Se pare că nuntașii în loc să intervină rapid au tratat cu amuzament toată această scenă. Evenimentul a fost semnalat ulterior și poliției naționale.

Cerșetorului agresiv a fost prins și reținut pentru 24 de ore, după care i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.


Citește și articolul: Ce se întâmplă cu bicicletele pe patru roți din Crâng. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Agentul local, făcut KO după ce s-a aplecat după pix!

 • daca maidanezul local isi vedea de drum nu se intampla nimic.Dar daca l-a mancat in cur si-a luat-o

 • Păi dak sunt angajați numai incompetenți,grași,și numai țărani…așa le trebuie….Sunt mulți care stau prin baruri la televizor și vor bani,polițiști locali sunt degeaba!

 • In orice tara membra UE agresorul platea scump pentru asa ceva, am ajuns sa fim o tara de nebuni, nu mai avem respect pentru nimeni si pentru nimic, pentru cei care mai aveti un dram de respect este timpul sa emigrati din cocina asta !!!

 • Bine ia facut

 • Cum sa va para bine,politistul local si-a facut datoria,ce e rau in asta sa iti ia datele,am ajuns sa protejam scursurile societati

 • Fapta cetateanului este de neiertat, si trebuie sa plateasca in fata legii pentru asta, insa nu de putine ori mi-a fost dat sa asist la niste scene intre politistii locali si unii cetateni, in care politistul, platit din banii publici are un comportament nedemn de uniforma pe care o poarta. Limbajul folosit si atitudinea acestora lasa de multe ori sa se inteleaga ca au o mare lipsa de cultura generala si o lipsa de educatie civica, ceea ce nu face deloc bine imaginii politiei locale, si asa haituita din toate partile. Cred cas-ar impune , la nivel de conducere, o reevaluare a tuturor politistilor locali, si in urma acesteia sa nu mai fie scosi in strada acei politisti ce nu s-ar putea incadra intr-o norma de conduita profesionala acceptata.

 • Dupa ’90,patrulele de seara erau asigurate impreuna cu Jandarmeria pe jos 2,3,4 persoanecare aveau arme automate cu ei.Asa ca nimeni nu incerca nimic,patrulau tot orasul

 • În toată lumea normala polițistul poarta pistol și când e atacat îl folosește. Domnul respectiv sau cei ce îl susțin sa atace un politist în străinătate sa vadă ce se întâmplă.

 • Localii nu sunt politisti.
  In Anglia nu o sa vezi nici politistii sa aiba arme si sa faca uz de ele.
  In toata europa de altfel doar anumiti politisti au arme si nu fac uz de ele decat in situatii exceptionale unde intradevar exista pericol iminent.
  In SUA au polististii arme pentru ca acolo orice cetatean are dreptul sa aiba arma, se cumpara de la hipermarket armele, langa raionul cu TV-uri e raionul cu arme.
  Dar in europa cetatenii nu ai drept de port arma si deaceea majoritatea politistilor nu au arme si cei ce au le folosesc in situatii exceptionale.
  Sa spui ca ar trebui sa se apuce politistii sa ciuruiasca un om doar pentru ca a dat un pumn e o prostie. In primul rand acel gardian nu trebuia sa se puna in situatia de a putea acel individ sa ii aplice o lovitura, dar asa sunt gardienii in Romania, plini de ei si vin agresiv spre tine si se inghesuie in tine astfel incat se pun singuri in situatia de a fi loviti.

  Am inteles ca nu ar fi vorba de un cersetor ci de un baiat de bani gata ruda cu un „ales” parlamentar de Buzau.
  Iar gardianul avea de 3 ori greutatea acestuia (gardianul era obez).

 • Din nefericire ,lucrurile de genul ăsta sunt trecute în fișa fiecărui polițist .Riscurile meseriei .Păcat însă că se întâmplă așa ceva între oameni .În fața lui Dumnezeu ,toți suntem la fel . De ce trebuie să ne omorâm între noi ?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.