Iată gestul care spune totul despre șoferul acestui BMW

Fotografia a fost surprinsă aseară pe Bd. Spiru Haret.

Cu câteva secunde înainte șoferul BMW-ului din imagine, după ce și-a consumat țigara, a aruncat cu nonșalanță mucul pe geam.

Un gest care spune aproape totul despre educația lipsă a acestui conducător auto.

Dar avem și o vorbă bună la adresa acestuia. Prin gestul său e pe undeva pe la mijlocul clasamentului bădăranilor care au pus stăpânire pe acest oraș.

Zilele trecute reporterul buzoienii.ro a surprins pe alții (doar cu privirea, fără a apuca să fotografieze)  – tot pe Bd. Spiru Haret – care au aruncat pe geam întreg conținutul scrumierei din mașină, punga rămasă de la șaorma ori ambalajul de la biscuiți.

Aceasta este, din păcate, România majoritară, adevărată, lipsită de educație și de bun simț.

Zilele trecute au făcut tapaj pe facebook și imaginile cu un buzoian, altfel îmbrăcat bine, care scuipa semințe pe holul policlinicii și care dosea cojile în spatele scaunului.

Citește și articolul: Ciudat e că incendiul a pornit din spatele autoturismului. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

6 comentarii la „Iată gestul care spune totul despre șoferul acestui BMW

  • Draga tereaca la cat esti de comunist sa stii ca si eu visez la ziua in care voi veti fi dusi in siberia la taiat lemne cate 20 de ore pe zi.Bineinteles cu tot tacamul ….bataie cat cuprinde si mancare mai pe sponci….daca eposibil o data la 2 saptamani.

  • Bukk,da esti prost rau ma,mai bine o tara de comunisti,decat o tara de prosti asa ca tine .

  • Bai contribuabilule ,bai shaormarule ,ce inseamna ca esti contribuabil ??Hai ca-ti spun eu, ca tu nu stii ca ai mintea odihnita.Inseamna ca esti un prostan care da unui stat terorist,bolsevic si mafiot banii castigati din munca lui.Ba se si lauda cu faptul ca-i atat de prost, incat se duce benevol ,sa dea bani mafiei.Ptr mine asta inseamna contribuabil ….un prost care isi da benevol banii mafiei.

  • Soferii astia cu bengheu sunt facuti dintr-o apa si-un pamant,nu ai ce sa le ceri,educatie zero
    Adica prosti,oricat ai incerca sa le explici cate ceva e in zadar

  • Aici e treaba de educație, mai puțin de mașină! În fața mea un janghinos cu un Golf 3 a aruncat pe geam un ambalaj de corn! Așa că nu e vina mașinii că șoferul e idiot.

  • Bukk, prietene, fă-ți un bine și nu numai ție cât și întregii comunități buzoiene și sinucide-te în mod discret. Umanitatea îți va fi recunoscătoare, probabil te va împăia și te va da cu var, pe post de monument al imbecilității absolute… sau te va da la rampa de gunoi, acolo unde le e locul tuturor Gică-contra ăstora ca tine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.