În atenția părinților pentru ziua de 1 iunie

Cadou făcut copiilor sub 12 ani de Happy Cinema (Buzău, Focșani, București) cu prilejul zilei copiilor.

Astfel, pe 1 iunie, copiii sub 12 ani vor avea acces gratuit la cele trei filme superbe de desene animate.

Iată mai jos programul din care părinții pot alege spectacolul potrivit copilului lor.

RAȚĂ, RAȚĂ ȘI GÂSCAN 3D (animație, regia Christopher Jenkins) de la ora 10.50.

În urma unui accident, Peng, un gâscan cu spirit de aventură, devine responsabil pentru doi pui rătăciți de rață (Chi și Chao).
Întâlnirea neașteptată este prilej pentru erou de a începe o călătorie palpitantă, pe parcursul căreia va înțelege puterea iubirii necondiționate.

ALBINUȚA MAYA 2 3D (animație, regia Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann) de la ora 12.40

Îndrăgitul personaj revine pe marile ecrane cu noi aventuri. Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este foarte importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun.

PRINȚESA FURATĂ (animație, regia Oleg Malamuzh) de la ora 14.00

Fermecătoarea prințesă Mila, de care se îndrăgostește trubadurul Ruslan, este răpită de un vrăjitor malefic care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea pură poate învinge magia.


De notat că și părinții care îi vor însoți pe copii la aceste proiecții de desene animate vor plăti un tarif mai mic față de obicei, de doar 15 lei/bilet.


Pentru ca distracția să fie completă, de la bar se pot cumpăra meniuri cu popcorn și nachos (începând de la 10,5 lei), apă, sucuri răcoritoare, ceaiuri și dulciuri. Ochelarii 3D reutilizabili costă 4 RON/buc.


Citește și articolul: Buzoienii sunt invitați la film. O comedie și o dramă. Last chance. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.