Prăpăd făcut de o femeie care și-a ieșit din minți de două zile

Geamurile mașinii primarului din comuna buzoiană Pănătău și ale soției sale au fost sparte ieri de o femeie de 40 de ani din localitate.

Femeia și-a ieșit din minți în ultimele zile și a făcut prăpăd pe unde a ajuns.

Dar, cele mai mari pagube, le-a produs mașinilor primarului și soției sale.

Tânăra a luat bolovani de pe marginea drumului pe care i-a aruncat înspre cele două autovehicule, spărgând aproape de toate geamurile.

De furia femeii nu au scăpat nici geamurile dispensarului medical, sparte de asemenea cu bolovani, dar și cele ale caselor a două rude. Pagube au fost produse și asupra florilor parcului din Pănătău și florilor de la primărie.

Unii dintre localnici susțin că Elena A. ar avea de mai mult timp probleme psihice, alții zic că doar joacă teatru pentru a nu răspunde de faptele sale.

Există și o reclamație la adresa poliției pentru că nu a luat din timp decizia internării la Săpoca, întrucât criza femeii s-a declanșat încă de vineri atunci când i-a dat cu o sticlă în cap vânzătoarei unei magazin din Pătârlagele. Mai înainte a rupt trandafirii din curtea liceului (sursa Știri de Buzău).

Femeia a fost reținută vineri – după ce vânzătoarea a sunat la 112 – și dusă la secția din Pătârlagele. Însă, vineri noapte i s-a dat drumul, oamenii legii sperând că aceasta s-a liniștit.

Dar, n-a fost așa, astfel că sâmbătă tărășenia a luat amploare.

De dimineață, la Cândești, femeia s-a intins pe DN10, blocând circulația, iar apoi, după-amiază, a produs distrugerile despre care s-a vorbit la începutul articolului.

Aseară, întrucât localnicii erau în pragul revoltei, femeia a fost internată – în sfârșit – la Săpoca.


Citește și articolul: „Copiii au venit la mine speriați”. Viceprimarul consideră că agenții au greșit. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

Un comentariu la „Prăpăd făcut de o femeie care și-a ieșit din minți de două zile

  • După tratament îi va fi foarte bine .Nici n-o să știe ce a făcut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.