Urs pe DN10, Bot la Buzău, bolovan în mașină, apartament depozit etc.

Un buzoian susține că a fotografia acest urs pe marginea Dn10 mai sus de Ciuta, pe porțiunea cu pădure înspre Viperești. Sălbăticiunea s-a cam domesticit după ce s-a dedulcit la coșurile de gunoi ale restaurantelor din zonă.
Deja celebrul Mălin Bot a venit azi pentru câteva ore la Buzău pentru a-și populariza inițiativa de modificare a Constituției. Bot vrea un lucru simplu, logic într-o țară normală, ca persoanele condamnate penal să nu mai aibă dreptul de a candida pentru demnități publice (parlamentari, primari, consilieri, presedinte). Bot s-a filmat în fața Primăriei și Prefecturii.

 

Un apartament plin cu fier vechi în centrul Buzăului. Un vecin intrigat ne-a trimis fotografia însoțită de întrebarea „se poate face ceva dacă e apartamentul omului” ?
Ce poți face cu un ditamai bolovanul dacă îl găsești pe marginea drumului. Nimic mai simplu. Îl arunci pe geam în mașina primarului. S-a întâmplat ieri la Pănătău, protagonistă fiind o femeie afectată de o criză de nervi.

 

Așa arată un salon din cel de-al doilea spital privat din orașul Buzău. Unitatea medicală s-a amenajat la Mărăcineni pe E85 în locul restaurantului Millenium. Investiția îi aparține medicului Paul Costache fondatorul clinicii Medinvest. Este destinată bolnavilor cronici și celor aflați în fază terminală.
Liceul Hasdeu, depozitarul unei tradiții de 150 de ani, a preluat la rându-i moda americană a aruncării tocilor în aer. Momentul a devenit chiar cel mai important din cadrul ceremoniei de absolvire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și articolul: Prăpăd făcut de o femeie care și-a ieșit din minți de două zile. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Urs pe DN10, Bot la Buzău, bolovan în mașină, apartament depozit etc.

  • 1.Cine susține că urșii au ajuns să umble prin diferite localități din cauză că s-au înmulțit și ar trebui împușcați sau prinși și relocați, eventual în alte țări sunt fie imbecili, fie ticăloși. Urșii sunt mai puțini decât până în 1989, dar tăierile sălbatice de păduri le-a diminuat habitatul. În același timp, comuniștii aceia inumani, cruzi și sângeroși, îi obligau pe pădurari și pe paznicii de vânătoare să hrănească urșii, cerbii și căprioarele. Acum nu îi mai hrănește nimeni și ies după hrană la containerele de gunoi.
    2. Apropo de șomerul fomist Mălin Bot, și fără idiosincraziile și cățărările lui prin copaci oamenii normali sunt de acord cu interzicerea accesului condamnaților penal la funcții și demnități publice cu o precizare: Să nu fie condamnați abuziv de o justiție nedreaptă, virusată de agenturi străine, controlată de servicii autohtone și de șefii vremelnici ai CSTT (Consiliul Suprem de Trădare a Țării) pentru gesturi politice legale și constituționale cum ar fi chemarea cetățenilor la vot, sau executați la comandă, cu dosare măsluite, pentru zugrăvirea unor clădiri sau alte demersuri administrative, în vederea anihilării adversarilor politici.

  • Bine puctat, Albinuțo!

  • Albinuta si Gheo,sunteti mai rosii chiar si decat Stalin. Albinuta s-a intalnit cu ,,agenturile straine ” , la un colt de strada……Va merge bine cu regimul si va spuneti ,,poezia”. Rusine voua !

  • De la lume adunate , și înapoi la lume date .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.