Drum important asfaltat de comunele Mărăcineni și V. Pașii. Sute de cetățeni vor evita în fiecare zi E85

Peste câteva zile se va putea ajunge pe asfalt de la Buzău la Vadu Pașii (și invers) fără a mai trece pe la Autorolla și pe E85.

Mai exact, șoferii care vin dinspre Buzău după ce traversează podul de la Mărăcineni pot vira imediat dreapta spre podul de tuburi de peste râul Câlnău înspre satul Gura Câlnăului.

Din punct de vedere administrativ până la pod drumul aparține comunei Mărăcineni, iar după pod comunei Vadu Pașii.

Cu două săptămâni în urmă s-a asfaltat drumul de după pod, înspre satele Gura Câlnăului și Focșănei, grație unui proiect cu fonduri europene accesat de comuna Vadu Pașii.

Mâine, conform informațiilor venite dinspre Primăria Mărăcineni, se va proceda la frezarea șoselei (de ciment) de la podul de la Mărăcineni până la râul Câlnău.

Spre bucuria localnicilor (mulți militari și foști militari și-au construit case în zonă), întrucât drumul era plin de gropi. După frezare se va trece la asfaltare, astfel că peste câteva zile se va putea circula pe asfalt de la podul de la Mărăcineni până la Focșănei. și până la Dj203K (evitându-se E85 și giratoriul de la Autorolla).

Inclusiv Primăria Mărăcineni a accest un proiect cu fonduri europene în cadrul căruia vor fi asfaltate 18 străzi (click AICI pentru detalii).

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.