Reprezentanții LIDL au venit ieri la primăria Buzău

Demolarea clădirilor s-a făcut încă din primăvara anului trecut

În urmă cu două zile, la întrebările cititorilor – „Ce se mai aude cu noul magazin Lidl din Bariera Ploiești ?”, buzoienii.ro a publicat un articol despre acest subiect.

Se preciza faptul că deși Lidl a obținut încă din martie PUZ-ul pentru înființarea noului magazin, reprezentanții Lidl au întârziat două luni depunerea documentelor necesare emiterii autorizației de construcție (ultima fază de dinaintea începerii lucrărilor).

Răstimp, au apărut informații noi, favorabile proiectului:

„Ieri după-amiază reprezentanții Lidl au venit la mine la birou. Vor depune zilele viitoare actele necesare pentru a obține autorizația de construcție. Magazinul se va face, pe noi ne interesează și să apară ceva în locul acelui teren viran. Ați văzut probabil că a apărut un gard nou în jurul terenului, acoperit cu acea plasă verde. I-am rugat pe cei de la LIDL să-și împrejmuiască terenul înaintea evenimentului de Ziua Eroilor. Au făcut-o și le mulțumesc”, a precizat Ionuț Apostu.

Pe adresa de mail a site-ului buzoienii.ro a sosit și o informare oficială prin care LIDL anunță că în scurt timp se va solicita autorizația de construcție.

În a doua parte a anului ar urma să fie demarate lucrările, iar înainte de luna decembrie să se facă inaugurarea

Se mărește Lidl Broșteni ?

În ultimele zile, pe surse, reporterul buzoienii.ro a primit informații conform cărora LIDL a mai cumpărat teren de la proprietarul fabricii Contactoare.

„Scopul este de a extinde magazinul din cartierul Broșteni, care e prea mic. Prin extinderea suprafeței, va crește și oferta, dar și încasările Lidl Broșteni. Șefii Lidl au bătut zilele trecute palma cu Ștefan Vuza, proprietarul fostei fabrici Contactoare”, spun sursele noastre.  

Citește și articolul: Ce trebuie să știe buzoienii care vor să se plimbe cu autobuzul decapotabil. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.