O clipă de neatenție și… poc!


Tamponarea s-a produs în fața sediului armatei de pe Bd. Mareșal Averescu.

Șoferul în maieu, al autoturismului verde, se face vinovat „de neatenție”.

„M-a bușit. N-a fost atent. Eu am oprit în spatele a două mașini, care au oprit la rându-le pentru a lăsa doi pietoni să treacă pe zebră. Numai că domnul cu mașina verde a venit din spate și a intrat în mine”, a explicat șoferul autoturismului Ford de culoare gri.


„Domnul cu mașina gri a venit de pe banda a doua și s-a băgat în fața noastră pe banda întâi. Din păcate, soțul meu n-a fost pentru o clipă atent și l-am tamponat”, a explicat doamna în tricou roșu.

De notat că accidentul a fost provocat în primul rând de o lucrare în carosabil, ce îi obliga pe unii șoferi să treacă pentru câteva secunde pe banda a doua, iar apoi să se bulucească din nou pe prima bandă.

Întrucât n-au fost victime, iar vinovatul evident, n-a fost nevoie de intervenția poliției.

Între cei doi șoferi s-a încheiat o înțelegere amiabilă.

Citește și articolul: Apartament în flăcări. Blocul este din Micro XIV. Focul se manifestă cu violență! CLICK AICI


Citește și articolul: Omul legii era și el un biet găinar. Agentul L. Ștefan a fost prins în timp ce lua șpagă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „O clipă de neatenție și… poc!

  • Să știți că explicația cu gropile din asfalt care te obligă să intri pe contrasens ,sau pe banda a 2-a e perfect adevărată .Eu mă lupt de un secol cu șoferii de Taxi care stau parcați cu ușile din stânga deschise ,obligându-mă să-i ocolesc .Unora parcă le face plăcere .Eu știu că e cald ,dar ar putea deschide cealaltă ușă ,dinspre Spital ,și nu le-ar mai zice nimeni nimic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.