Căprioară în parc, tornadă la marginea orașului, pâine mucegăită etc. Distribuie dacă ți-au plăcut!


Reporterul buzoienii.ro mulțumește tuturor cititorilor care ne-au trimis fotografii. Invităm și pe alții să procedeze similar atunci când surprind imagini care li se par interesante.

Pozele lor vor fi inserate în rubrica „Fotografiile zilei de la cititori”.

Adrese: aurastereaca@gmail.com sau facebook.com/auras.tereaca.

În urmă cu câteva minute în zona Spătaru. Seamănă cu o tornadă
Căprioară surprinsă de un buzoian în parcul Crâng, undeva în spatele turnului de apă. Oare ce oraș din țară se mai poate lăuda cu un asemenea parc ? De notat că pe heleșteul din Crâng s-au adăpostit și două familii de rațe sălbatice.
Pâine mucegăită cumpărată de un buzoian de la un magazin Boromir. Fotografia s-a făcut cu o zi înainte de data expirării.
Cele mai fățoase stații de autobuz din județ. Au fost făcute de Primăria Vadu Pașii pentru cursele Trans-Bus.
Elevii de la Liceul de Arte au refăcut trecerea de pietoni 3D din dreptul unității de învățământ. Spune că acum e și mai vizibilă, dar și că va ține mai mult fiind folosită vopsea cauciucată.
Echipat cu un tricou cu emblema Drăgaica 2018, primarul Buzăului C-tin Toma a fost prezent seară de seară la spectacolele ținute la cel mai celebru târg din țară. De mâine va lipsi pentru a da curs unei invitații de a participa la o conferință ținută de celebra universitate Oxford.
loading...

7 comentarii la „Căprioară în parc, tornadă la marginea orașului, pâine mucegăită etc. Distribuie dacă ți-au plăcut!

 • Statia aia de autobuz de la Vadu Pasii e trantita pe spatiul verde, si amplasata total aiurea in buza soselei, macar daca tot au distus spatiul verde de ce nu au si asfaltat, sa nu stea oamenii in praf si noroi.
  Daca doreau sa faca o treaba buna o puneau in spatele trotuarului, acolo unde se vede ca e un spatiu cu balarii pana in gard (deci presupun ca e domeniu public), asfaltau sub ea si in fata ei, astfel incat sa fie acces civilizat. Dar ce sa le ceri bugetarilor, atata pot saracii, daca puteau mai mult nu mai erau bugetari.

  Pana si la noi in Buzau vezi astfel de statii amplasate intr-un mod cretin, oricum scopul statiilor nu era sa fie utile si civilizate pentru cetateni, ci sa se cheltuie banii publici si sa ajunga banii publici in buzunarele cui trebuie.

 • Daca tot mergeti la Oxford domnule primar incercati sa va intalniti cu studenti romani de acolo, absolventi de Hasdeu sa le explicati despre prezenta dvs.alaturi de domnul Tepelus la mitingul din Piata Victoriei, iar ei va vor explica de ce au ales sa studieze in afara tarii si mai ales daca mai au de gand sa revina in tara sa profeseze! Restul….este tacere domnule Tereaca!

 • Căprioarele sunt una din cele mai gingașe făpturi de pe pământ .Simpla lor prezență te face să te simți bie și te sensibilizează .Eu nu știu cum au putut unii oameni să le ucidă doar pentru un trofeu ,să le mănânce sau să le folosească pielea ,care cum știm ,e foarte scumpă .Din contră ,fiind atât de inofensive și de frumoase ,ar trebui ocrotite .Cât despre pâinea mucegăită ,aici se schimbă situația ,pentru că avem deja un caz penal .Vânzând oamenilor ,copiilor mai ales ,acest produs ,atentezi la sănătatea și la viața lor .Ori asta nu poate să treacă nepedepsită .Și nu cu o simplă amendă .Mai mult .Să mănânce și ei după gratii pâine din asta și dacă nu le-o place ,să facă reclamație .Numai că ei au antecedente la dosar și nu o să reclame și o s-o mănânce așa cum e .Mai cu noduri mai nemestecată ,dar măcar o să-și dea seama de greșeală .Sper .

 • Painea, ca si lactatele rezista pana la data expirarii scrisa pe ambalaj doar daca e depozitata in anumite conditii.
  Daca o iei, o duci acasa si o lasi nedesfacuta in punga si in soare sau caldura, in maxim 24 de ore (am fost generos, neavand nevoie decat de maxim 12 ore) mucegaieste garantat.
  Painea aia a fost pusa in vanzare cel tarziu in data de 14 iunie, si expira pe 18 iunie.
  A avut 4 zile in care a fost depozitata necorespunzator pentru a ajunge mucegaita.
  Era bine daca atasa si bonul fiscal langa paine, sa se vada cand a fost achizitionata, ca daca a fost achizitionata cu mai mult de 24 de ore de la poza e destul de clar ca mucegairea se putea produce din cauza consumatorului, prin depozitarea necorespunzatoare a produsului.

 • As adauga si faptul ca pentru paine e suficient sa o tii in soare sau in masina incinsa de soare 10 minute, iar apoi daca o duci acasa si o pui asa nedesfacuta va dezvolta mucegai in cateva ore, din cauza ca acea caldura provoaca transpiratia in punga astfel facilitand aparitia mucegaiului.

 • bai frate ,ala cu painea mucegaita trebuie sa fie bucuros ,ca mucegaiul dovedeste ca painea n-are prea multe chimicale in ea.Daca vrea sa facem schimb ,ii ofer la schimb o felie de paine de la moartea mamei,din decembrie.E tare ca betonul dar arata si miroase ca scoasa din pachet de o ora.Am gasit-o in mai pe pervazul unui geam si sant hotarat sa vad daca tine un an.Ba chiar si gustul e acelasi de paine proaspata daca o stergi putin de praf.

 • In Crang avem trei familii de rate salbatice .
  Le place sa manance seminte de floarea soarelui crude , nu prajite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.