„45 de minute de așteptare! Și încă n-am ajuns la semafor!”

Azi a fost ziua în care coloanele de mașini din Buzău au jucat la juniori comparativ cu drumul județean care traversează comuna Mărăcineni.

„45 de minute de așteptare! Și încă n-am ajuns la semafor”, a fost postarea zilei pe grupul de facebook Mărăcineni (CLICK AICI).

„Am pățit-o și eu. Patruzeci de minute de la pod până la faimosul semafor. Mersul a fost îngreunat și de mașinile mici care ieșeau de pe străzile laterale și se băgau în fața..🤔, a comentat și o doamnă aflată în autobuzul 2.

Mai multe comentarii găsiți AICI.

Cauzele ambuteiajului de la Mărăcineni/Căpățânești sunt:

1) lucrarea de reabilitare a drumului județean, (lucrare abandonată de constructor pentru aproape trei ani)

2) Volumul uriaș de trafic pe acest sector de drum, după ce majoritatea locuitorilor din Mărăcineni, Săpoca și Valea Slănicului și-au procurat cel puțin un autoturism. Se adaugă și miile de orășeni (din Buzău) care s-au mutat în ultimii ani la casă și curte.

Uneori, valorile de trafic de la Mărăcineni le depășesc pe cele de pe Bd. Unirii din Buzău.

Se vorbește tot mai insistent despre necesitatea construirii încă unui pod peste Buzău, care să iasă (de la Mărăcineni) în spatele Dedeman și de aici pe Șoseaua de Centură a Buzăului.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„45 de minute de așteptare! Și încă n-am ajuns la semafor!”

 • Sunt cei carora le pute Buzaul dar fac coada sa intre in el in fiecare zi, chiar de 2-3 ori pe zi. Sa zica mersi lui Toma ca le-a bagat autobuze pe acolo ca altfel erau terminati.

  Răspunde
 • Multă Puie Monta Consiliului Județean și societății care nu poate lucra noaptea!

  Răspunde
 • Soluția pentru eliminarea aglomerației de la podul Buzăului asta este,construcția unui pod peste Buzău pe ruta Primăria Mărăcineni-Dedeman pentru preluarea fluxului de pe valea Slănicului.
  De mult se impunea această măsură.

  Răspunde
 • potoceni-vernesti- in zona unde incepe centura vernesti dinspre bz

  Răspunde
 • Glumesti? Acolo deja traficul e aglomerat. Cum sa faci unei comune iesirea spre alta comuna, care e si ea aglomerata? Aia care merg spre Brasov numai de maracinari nu se mai loveau, ca in rest…

  Răspunde
  • pai atunci ar trebui sa faca un tunel sa ii scoata unde vor ei.

   Răspunde
  • ar trebui sa nu se mai vaiete si sa participe activ la problemele comunitatii. de ce nu a fost terminat drumul in timp util – au fost penalizari ? daca nu au fost de ce ? ce se intampla cu banii care au fost investiti in infrastructura ? samd… restul e cancan …

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.