Iată câți muncitori lucrau azi dar și ce spune șeful CJ. Galerie FOTO de azi cu stadiul lucrărilor


Un localnic din V. Pașii, care face naveta zilnic către Buzău cu bicicleta, ne-a trimis astăzi câteva fotografii și un scurt comentariu.

Cetățeanul, care a trecut azi în două rânduri peste pod – la ore diferite – a rămas mirat la vederea muncitorilor lipsă.

„Cred că asta e cea mai bună perioadă din an în care se poate lucra la construirea noului pod. În schimb, constat că în loc să fie aduși mai mulți muncitori, ca lucrarea să ia avânt și s-o vedem gata mai repede, numărul lucrătorilor scade. Am trecut și dimineață, și la prânz, iar la pod mai lucrează acum doar trei muncitori. Vă rog domnule reporter să trimiteți dvs. aceste fotografii la domnul Neagu la CJ Buzău ca să-l ia apoi la întrebări pe constructorul podului”, ne-a scris cetățeanul.

În fotografia de mai sus a putut fi identificat un muncitor (în cerculețul roșu)! Reporterul buzoienii.ro l-a contactat apoi pe șeful CJ Buzău.

„O să am și eu o discuție cu constructorul. Înțeleg nemulțumirea și dorința oamenilor ca podul să fie gata mai repede. Dar, strict legal, nu pot face prea multe. În contract, termenul de finalizare a podului este decembrie 2019. La ultima ședință de lucru, constructorul mi-a spus că e în termen. Eu și colegii mei de la CJ Buzău, putem verifica dacă se respectă graficul de lucrări. Putem interveni doar dacă se constată întârzieri”, a precizat Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

S-a încercat obținerea unui punct de vedere și de la constructor, însă deocamdată fără izbândă.

În trecut acesta a mai invocat faptul că guvernul a întârziat plata lucrărilor efectuate și din acest motiv a lăsat-o la rându-i mai moale.

Nu știm dacă e cazul și acum.

Din fotografiile primite azi de la cititor se poate observa că răstimp s-a turnat fundația celui de-al doilea picior al noului pod.

Fundația piciorului trei (în total sunt 5 picioare) se turnase cu mai bine de o lună în urmă, iar la picioarele unu și patru se lucrează.

În schimb, nu s-a făcut nimic la piciorul nr. 5, cel dinspre Vadu Pașii.


Citește și articolul: Felicitări! Detașamentul care a urcat pe munte a fost condus de șeful IPJ Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată câți muncitori lucrau azi dar și ce spune șeful CJ. Galerie FOTO de azi cu stadiul lucrărilor

  • Rastimp, totul merge greu, greu greu….si timpul nu mai are rabdare cu o tara fara drumuri, fara poduri, fara oameni!

    Răspunde
  • La ce intrebari sa il ia pe constructor? Sunteti naivi rau, nu stiti cum functioneaza sistemul contractelor de stat.
    Il inchide constructorul pe seful CJ dintr-o singura intrebare: Vrei la DNA?

    Răspunde
  • CJ public spunea ca va rezolva situatia rapid, dar a semnat contract prin care ii da voie firmei sa o lalaie pana in DECEMBRIE 2019, adica peste 1 an si jumatate.
    Altii, privati, au contracte private si construiesc cartiere intregi in timp mai scurt.

    Răspunde
  • Pana in sec 2019 o firma serioasa contruia unul nou, mai bun si CU aceeasi bani cu care se repara asta

    Răspunde
  • Stati asa!!! A venit ploaia, creste raul… ia luat pe nepregatite ca de obicei si sigur iar le ia utilajele, acopera ce au facut,etc.:)) cum sa mai intamplat

    Răspunde
  • Băi oameni buni in tara asta numai o singura lege ne-ar mai ajuta
    Cine fura sa li se taie mâinile ,nasul ,urechile un picior și să vedeți cu se termina podul in 6 luni nu doi ani,o să avem autostrăzi etc.
    Din păcate nu se poate așa că ……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.