Gândurile zilei


* Îmi scrie un cititor că pista pentru biciclete din Crâng nu trebuia prelungită și în jurul heleșteului: „Pietonii nu mai au loc sau au foarte puțin pe acea alee”. N-am fost la fața locului, dar cred că omul are dreptate.

* Nu e cazul doamnei din știrea „Femeie prăbușită la UPU după 17 ore de așteptare”. Dar, fără să vrea, femeia respectivă a brevetat modalitatea de a fi tratat urgent la UPU: întinderea pe linoleum.

* Pe cine să cred ? O sursă îmi spune că nu se vor muta camerele de verificare a rovignetei de la Podul de la Mărăcineni, alta că dimpotrivă. Ambele sunt ferme în credința lor și au argumente.

* Presa națională a anunțat ieri că în zona Padina se află rezerve uriașe de gaze, la un sfert din cele de la Marea Neagră. Cu toate astea, deși exploatarea a început deja, în comună nu e și nici nu va fi în viitorul apropiat rețea de gaze.

* Astăzi, buzoienii s-au lăudat cu mediile de zece (și pe acolo) obținute de cei mai buni dintre bacalaureații noștri. Să nu uităm să ne bucurăm la fel și peste câteva săptămâni când 90% dintre ei vor fi plecat definitiv din România. Țara mamă i-a școlit, ei vor aduce plus valoare pentru alții.

* Aud că un primar din  Buzău îi premiază pe elevii care au luat câte un zece la Bac sau la Evaluarea Națională. O idee bună, dar m-aș bucura și mai mult dacă primarul ar găsi ceva și pentru ăia care au luat note de 1,2 și 3. Cu ăia ce facem domn’ primar ?

* Ce chestie. Maria Burlacu, șefa de promoție de la Hasdeu, cu zece pe linie în cei patru ani de liceu, n-a luat doar 10 și la Bac. Mândria comunei CA Rosetti a fost punctată cu 10 la Chimie, 9,75 la Matematică și 9,55 la Română.

* Aflu că Bebe Ionescu a fost ales președintele PNL Buzău cu 135 de voturi (și alea contestate). Pe lângă diferența uriașă față de PSD, unde ar fi nevoie de câteva mii de voturi, mă gândesc că patronul unei firme cu 150 de angajați s-ar face lesne șef la PNL.

loading...

4 comentarii la „Gândurile zilei

  • Domnule Tereaca, la cei cu notele 1, 2, 3, ar trebui nu stiu ce pot sa le fac, cred ca ar trebui sa isi faca singuri: SA INVETE.
    Nu stiu ce ar putea sa le faca primarul pentru cei care nu vor sa invete!!!!

    Răspunde
  • ,,Văz,, că primarul a uitat sau poate nu , de protecția socială sau de înlesnirea , ușurarea , vieții buzoienilor cu venituri modeste-majoritatea pensionari- locuitori la bloc! Mă refer la faptul că vine iarna și nu s-a întreprins nimic în ceea ce privește încălzirea locuințelor la costuri suportabile ! O acțiune de contorizare pe orizontală nu s-a întreprins , are în cap montarea de centrale de apartament pe gaz , mini bombe și destul de scumpe ! Lui îi arde de spații verzi , iazuri , căi ale…nu mai știu cui , etc ! Coboară ,primare , pe pământ !

    Răspunde
  • Permalink

    Domnule Tereaca, la cei cu notele 1, 2, 3, nu stiu ce pot sa le fac, cred ca ar trebui sa isi faca singuri: SA INVETE.
    Nu stiu ce ar putea sa le faca primarul pentru cei care nu vor sa invete!!!!

    Răspunde
  • Pana sa ne plangem ca cei cu 10 pleaca din oras si din tara ar trebui sa ne intrebam intai daca au fost apreciati la adevarata lor valoare. Ca daca ne ocupam de cei cu 1, 2 si 3 care NU VOR sa invete si asteapta sa primeasca totul, iar pe cei care sunt buni nu ii bagam in seama, motivand ca sunt mai multi ceilalti, vom ramane cu cei pe care ii dorim.
    Dupa cum stiti, doi olimpici nationali (unul din ei clasat primul la la fizica nivel national doi ani la rand), vor pleca din clasa a 9-a spre licee din alte orase unde primesc burse si au conditii sa se pregateasca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.