Dvs. ni le-ați trimis, noi le-am sortat, comentat și postat. Vă mulțumim! Așteptăm și altele.

„Încă un bădăran care a parcat pe Calea Eroilor”, e fotografia primită de la un cititor. A ajuns și la vicele Apostu care a anunțat în doar câteva minute că proprietarul a fost amendat.
Grădinița unui bloc îngrijită așa cum i-ar plăcea primarului. Strada Ciochinescu, bloc 10B. Dacă ar fi avut și gazon ar fi primit probabil și un premiu.
„Și eu iubesc orașul ăsta, dar nu așa mâzgălit”, i-a răspuns autorului vicele Apostu (pe facebook) după ce a dat cu ochii de acest grafitti. E pe clădirea Agenției de Mediu din Buzău
Despre geniile unei țări se spune uneori că au avut păsări la cap. În cazul academicianului B.P. Hasdeu (la Buzău) zicerea de dinainte se potrivește și la propriu.
Ingeniozitate a unui buzoian care i-a dat și altă utilitate mopului. Cea de suport pentru țeava instalației de aer condiționat.
Cântăreața Tatiana Răduță i-a luat-o înainte primarului. Toma vrea ca Buzăul să devină orașul lavandei. Până când astfel de fotografii se vor putea face și în parcurile Buzăului, Tatiana a dat buzna într-un lan de lavandă undeva prin Vrancea.
Circulație blocată, acum în rondul de la Carrefour. Podul de tuburi de la Stăncești – V. Pașii (care ar mai prelua o parte din trafic) mai durează. Apa Buzăului e încă mare
Gloria și-a tras în fața stadionului firmă luminoasă de liga I. Oficialii clubului zic că urmează în doi ani și echipa. Să-i credem ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te rugăm distribuie acest articol dacă ți-a plăcut!

loading...

Un comentariu la „Dvs. ni le-ați trimis, noi le-am sortat, comentat și postat. Vă mulțumim! Așteptăm și altele.

  • VREM SIGLA ,,VULTURUL ILIE” !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.