ULTIMA ORĂ! CJ Buzău vrea să asfalteze cel mai circulat drum județean cu fonduri europene!


E o informație importantă pentru buzoienii din comunele Mărăcineni, Săpoca, Cernătești, Beceni, V. Vodă, Mânzălești, Lopătari, Sărulești și Bisoca dar și pentru cei care foloseau drumul județean dintre aceste localități.

DJ 203 K văzut imediat după podul de la Mărăcineni

CJ Buzău a decis să schimbe sursa de finanțare a acestui proiect. Mai exact, drumul nu se va mai face cu bani românești (de la guvern prin PNDL) ci cu fonduri europene!

CJ Buzău va depune rapid un proiect cu fonduri europene, urmând ca banii guvernamentali prevăzuți pentru Mărăcineni – Podul Muncii să-i folosească în alte proiecte.

Toate aceste modificări ar urma să fie ratificate într-o ședință extraordinară a CJ Buzău.

Cei care doresc să afle mai multe amănunte pot parcurge mai jos proiectul de hotărâre a CJ Buzău (click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare)

Proiect-hotărâre-03-11.07.2018

 

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! CJ Buzău vrea să asfalteze cel mai circulat drum județean cu fonduri europene!

  • Ei nu au avut niciodata bani pentru proiectul asta. A fost doar abureala din partea lui Neagu ca sa nu pice prost in fata de Toma, care are ceva avans pe partea de asfaltare.

  • SA ASFALTEZE SI ALTE DRUMURI CARE DE FAPT SUNT DATE ASFALTATE LA CJ BUZAU.DE EXEMPLU DRUMUL CARE ESTE SITUAT INTRE SATUL RATESTI SI SATUL ROBESTI .ACEST DRUM ESTE IN SATUL COJANU .TOATA LUMEA DIN ACEST SAT STIE CA E DAT ASFALTAT LA JUDET SI DE ACEEA NU SE MAI ASFALTEAZA

  • Este f necesar să se asfalteze și să se lărgească soseaua Mărăcineni,Potoceni,Mătești ,Săpoca,pînă mai sus.Acest tronson este f.f.aglomerat ,șoseaua îngustă,risc mare de accidente.Acum cîțiva ani s-a lărgit șoseau Mărăcineni-Mătești,dar nu s-a mai asfaltat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.