Iată ce rute au fost vizate și neregulile constatate


CJ Buzău (prin biroul de transport) și Serviciul Rutier (din cadrul IPJ Buzău) au efectuat controale matinale operatorilor de transport persoane (autobuze și microbuze).

Echipele de control s-au poziționat inopinat – vineri dimineață – lângă „borcanul” de la Popasul Merei și au verificat cursele ce tranzitează comunele Merei, Stâlpu, Ulmeni, Pietroasele, Breaza, Săhăteni și Năeni.

„Controlul a fost efectuat în intervalul orar 6.00 – 8.30. S-au verificat starea tehnică a autovehiculelor, asigurarea, rovigneta, respectarea orarului de transport, confortul și siguranța călătorilor   dacă se transportă persoane în picioare, dacă autovehiculele sunt prevăzute cu aparat de aer condiționat și dacă acesta funcționează.

  • Am descoperit o singură cursă Monteoru – Buzău cu călători în picioare.

  • Există întârzieri. În continuare nu se respectă graficul de transport.

  • Cursa Vintileanca – Buzău nu s-a efectuat. Pentru aceasta am avut reclamații de la călători. Dacă operatorul continuă să nu aibă tur de cursă vom proceda la ridicarea licenței!

  • Vom efectua în continuare controale”, a precizat Adrian Petre – vicepreședinte CJ Buzău

Călătorii buzoieni nemulțumiți de condițiile de transport sunt rugați să sesizeze direct sau prin intermediul mass-media Biroul Transporturi din cadrul CJ Buzău până la remedierea deficiențelor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Auto – camion și auto – auto. Iată aici detalii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată ce rute au fost vizate și neregulile constatate

  • Domnul vice ar trebui sa organizeze aceste controale inopinante pe bune. Atata timp cat alte persoane stiu de aceste controale nu se vor gasi mari nereguli, deoarece exista binevoitori care informeaza anumiti transportatori de controale, iar acestia vor fi găsiți in regula.

  • Cursa spre Vintileanca se face de ani de zile numai in timpul anului scolar cand au cadre didactice cu abonament. Daca sesizezi asta, o faci in zadar!

  • Stati linistiti, ca pana si soferii de pe autobuze si microbuze stiau inaintea politistilor de razie.

  • La Stilpu tot timpul sunt călători în picioare, iar unii merg cu 3 lei și înapoiază biletele soierilor. Nu e normal așa ceva.ar trebui ca cei care plătesc abonamente sa aibă și loc rezervat.

  • da cursele Buzau- Rm sarat cand le controlati ? sau va este teama de patron .Stiati ca unii soferii cer inapoi biletele calatorilor ,cand acestia ajung la destinatie ?si acele microbuze sant numite moartea pe roti ?pentru ca pleci da nu e sigur cum ,si daca ajungi ?

  • Dacă Poliția Buzoiană își face timp și poate să facă astfel de verificări ,bineânțeles că sunt de acord cu ele ,mai ales că eu sunt un călător disciplinat ,și vreau să călătoresc în condiții civilizate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.