Iată site-ul unde îi puteți scrie direct primarului. Toma a dat deja primul răspuns

www.buzaucityreport.ro.

Așa cum buzoienii.ro a anunțat cu câteva zile în urmă primarul C-tin Toma și-a înființat un site unde buzoienii îi pot adresa diverse întrebări, sesizări ori reclamații.

Înființarea www.buzaucityreport.ro. este urmarea dispariției domnuleprimar.ro, site pe care primarul l-a apreciat prin ajutorul oferit în identificarea și rezolvarea problemelor orașului.

Noul site este funcțional și pe al au apărut deja primele sesizări, iar edulul-șef a oferit primul răspuns.

„Sunt interesat de cumpărarea unui teren in zona din apropierea Parcului Tineretului (intre Aleea Sporturilor și centura de est) in vederea construirii unei locuințe în viitorul apropiat. As dori sa știu în ce stadiu se află efectuarea PUZ-ului. Daca se va realiza, puteți estima o perioadă când va fi finalizat? Mai multe informații unde putem afla?”


„Va salut ! Sunteți primul buzoian care mi se adresează pe noul site ! Am semnat saptamina trecută contractul pt încheierea PUZ-ului pe tarlaua 33 ! In 4luni ar trebui sa avem contractul încheiat ! Mai multe informații va vom da pe parcurs ! Va mulțumesc !”

buzaucityreport

8 comentarii la „Iată site-ul unde îi puteți scrie direct primarului. Toma a dat deja primul răspuns

 • Felicitari ! Comunicarea directa cu cetatenii este un lucru extraordinar.

 • Buna ziua .locuiesc in micro trei peste drum de Kaufland ,acolo este un loc de joaca pentru copii care a fost reabilitat de câteva luni dar a fost o lucrare de mantuiala ( gardul riscă să cadă peste copii momentan este legat cu sarma) și din păcate lucrătorii au luat balansoarul si acum locul de joaca a devenit teren de fotbal ,pacat !

 • Cam obosit site-ul !E ….S.H. ?

 • Praf si pulbere noul site.
  Si a mai dat si o gramada de bani catre o firma de grafica, insa lipseste grafica cu desavarsire, un template penibil ce arata ca in anii 90 pus pe o platforma gratuita WordPress.
  Nici macar nu au incercat sa mimeze ca au lucrat ceva la site, doar copy-paste.

 • Chiar nu ne interesează să luăm legătura cu el, oricum face numai ce vrea.Restul este poezie……

 • Retardați mintali nu se lasă pana nu dau cu bată in balta! Încearcă sa critice , sa jignească , acești oameni sunt securiștii sau retardați securiștilor care a distrus orașul, bravo domnule primar, ați stopat prostia și abuzurile pe oras. Felicitări

 • Cataline iar nu ti-ai luat medicamentele ?Stiam ca la sapoca nu exista acces la net.O sa fac o reclamatie la ministerul sanatatii !

 • V-am solicitat ajutorul in legătură cu trasportul in comun :plecarea de la cap de linie Micro 14 la ora 05/30 a unui autobuz (linia 7:5:8)pentru persoanele care incep munca mai devreme ! Va multumesc anticipat !Lacusta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.