Iată site-ul unde îi puteți scrie direct primarului. Toma a dat deja primul răspuns

www.buzaucityreport.ro.

Așa cum buzoienii.ro a anunțat cu câteva zile în urmă primarul C-tin Toma și-a înființat un site unde buzoienii îi pot adresa diverse întrebări, sesizări ori reclamații.

Înființarea www.buzaucityreport.ro. este urmarea dispariției domnuleprimar.ro, site pe care primarul l-a apreciat prin ajutorul oferit în identificarea și rezolvarea problemelor orașului.

Noul site este funcțional și pe al au apărut deja primele sesizări, iar edulul-șef a oferit primul răspuns.

„Sunt interesat de cumpărarea unui teren in zona din apropierea Parcului Tineretului (intre Aleea Sporturilor și centura de est) in vederea construirii unei locuințe în viitorul apropiat. As dori sa știu în ce stadiu se află efectuarea PUZ-ului. Daca se va realiza, puteți estima o perioadă când va fi finalizat? Mai multe informații unde putem afla?”


„Va salut ! Sunteți primul buzoian care mi se adresează pe noul site ! Am semnat saptamina trecută contractul pt încheierea PUZ-ului pe tarlaua 33 ! In 4luni ar trebui sa avem contractul încheiat ! Mai multe informații va vom da pe parcurs ! Va mulțumesc !”

buzaucityreport
loading...

13 comentarii la „Iată site-ul unde îi puteți scrie direct primarului. Toma a dat deja primul răspuns

  • Felicitari ! Comunicarea directa cu cetatenii este un lucru extraordinar.

    Răspunde
  • Buna ziua .locuiesc in micro trei peste drum de Kaufland ,acolo este un loc de joaca pentru copii care a fost reabilitat de câteva luni dar a fost o lucrare de mantuiala ( gardul riscă să cadă peste copii momentan este legat cu sarma) și din păcate lucrătorii au luat balansoarul si acum locul de joaca a devenit teren de fotbal ,pacat !

    Răspunde
    • Locuiesc pe strada Columbelor Bl.33E si sunt probleme mari cu locurile de parcare.Noi care avem o singură mașină nu avem unde parca deoarece sunt cetățeni care dețin 2,3 mașini și ocupă TOATE locurile. Mulțumim..

      Răspunde
  • Praf si pulbere noul site.
    Si a mai dat si o gramada de bani catre o firma de grafica, insa lipseste grafica cu desavarsire, un template penibil ce arata ca in anii 90 pus pe o platforma gratuita WordPress.
    Nici macar nu au incercat sa mimeze ca au lucrat ceva la site, doar copy-paste.

    Răspunde
  • Chiar nu ne interesează să luăm legătura cu el, oricum face numai ce vrea.Restul este poezie……

    Răspunde
  • Retardați mintali nu se lasă pana nu dau cu bată in balta! Încearcă sa critice , sa jignească , acești oameni sunt securiștii sau retardați securiștilor care a distrus orașul, bravo domnule primar, ați stopat prostia și abuzurile pe oras. Felicitări

    Răspunde
  • Cataline iar nu ti-ai luat medicamentele ?Stiam ca la sapoca nu exista acces la net.O sa fac o reclamatie la ministerul sanatatii !

    Răspunde
  • V-am solicitat ajutorul in legătură cu trasportul in comun :plecarea de la cap de linie Micro 14 la ora 05/30 a unui autobuz (linia 7:5:8)pentru persoanele care incep munca mai devreme ! Va multumesc anticipat !Lacusta

    Răspunde
  • Buna ziua ,
    Va sesisez faptul ca in apropiere de Cartier Orizont exista teren proprietatea unor persoane sau firme care nu sunt îngrijite in sensul ca sunt pline de vegetație uscata ,care oricând pot lua foc de la diverse surse .
    Anul trecut a luat foc. lângă gardul și casa noastră vegetația uscata și am solicitat prin 112 pompierii pentru a stinge focul.
    Mai exact terenul aflat între cartier case Orizont și Dedeman sau între gardul caselor din cartier și service auto .
    Va rugam sa notificați proprietarii pentru a curată , întreține terenul .

    Răspunde
  • Buna ziua
    Apreciez in mod deosebit realizările dv.pentru acest oras.
    As avea multe de comentat dar acum nu este cazul.
    Va rog interveniti locului in drept pentru realimentare cu apa a lacului din parcul Crâng
    De ceva vreme aici au salasul rate sălbatice pe care toata lumea le admira .
    Sunt in jur de 20 (10 perechi) ,au inceput sa scota pui ,iar nivelul extrem de scăzut al lacului pun in pericol existenta puilor ,ratelor adulte ,broastelor testoase si alte vietuitore specifice mediului acvatic. Sunt locuri in care apa măsoară aprox.20cm.Aceste rate au salasul pe insulita de vis-a-vis de debarcader,care este imprejmuita cu o centura de piatra ,care acum dupa scăderea dramatica a luciului apei masoara acum aprox 1,5 m.aspect care complica(impiedica) acesul pasărilor la cuib si mai ales al puilor. De retinut ca aceasta specie de rate nu migreaza pe timpul iernii,.Haide-ti sa le protejam!
    Cu recunostinta
    Membru SOR Romania

    Răspunde
  • Am o curiozitate. Nu doreste sa-si faca alt site? Poate unul custom, asa ca pentru el si optimizat SEO cu tot ce trebuie.

    Răspunde
  • Buna seara Domnule Primar! MA adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema : locuiesc pe str Islazului si in fiecare seara pina noaptea tirziu, trec grupuri de tinerii foarte galagiosi, motiv pentru care noi nu ne putem odhnii! VA rog frumos daca se poate sa luati legatura cu Politia Locala sa treaca cel putin o data pe noapte sa vada care este situatia! VA multumesc frumos! O seara buna!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.