5 jocuri de noroc pe care trebuie și tu să le încerci

De ce sunt oamenii atât de pasionați de jocuri, inclusiv cele de noroc?

Jocul este cea mai importantă activitate în copilărie și continuă să ne atragă de-a lungul întregii vieți din mai multe motive. Jocurile sunt deseori o mică plăcere vinovată și cu toate acestea, ele au un rol mai important decât de a ne distra – jocurile reprezintă o formă de libertate controlată. Ne permit să ne angajăm în conflicte voluntare cu adversarii fără a ne teme de urmări serioase, iar elementul de noutate al jocurilor ne menține mereu captivați. De aceea îți sugerăm să încerci 5 jocuri de noroc cu care probabil nu te-ai mai întâlnit până acum:

1. Sic bo

Acest joc nu este deloc nou, ci provine din China Antică. Este un joc de noroc care utilizează trei zaruri, iar numele lui se traduce prin „zar prețios”. Există și variante de origine engleză, numite grand hazard și chuck-a-luck. Jocul este popular în cazinourile din Asia, iar în Filipine se numește hi-lo. Sic bo a ajuns în Statele Unite ale Americii la începutul secolului al XX-lea prin intermediul imigranților chinezi și se regăsește acum în mai toate cazinourile americane.

2. Poker cu trei cărți

Poker cu trei cărți este un joc de noroc bazat pe poker clasic. Această variantă a fost creată de Derek Webb în 1994 și patentată trei ani mai târziu. Ideea din spatele conceptului de poker cu trei cărți a fost crearea unui joc de poker care să se joace la fel de rapid ca restul jocurilor de noroc dintr-un cazinou. Autorul jocului a ținut cont de principalele trăsături ale unui joc de noroc popular: reguli ușor de înțeles, câștiguri potențiale mari și câștiguri suficient de mari pentru casă pentru a determina cazinourile să îl adopte.

3. Yablon

Supranumit și red dog, Yablon este un joc de noroc jucat cu cărți, a cărui simplitate este tocmai cheia atractivității sale. Dealer-ul împarte două cărți, iar jucătorul trebuie să ghicească dacă a treia carte, ascunsă, are sau nu valoarea cuprinsă între valorile primelor două cărți. Yablon nu este oferit în toate cazinourile fizice, dar este prezent pe majoritatea site-urilor de jocuri online.

4. Keno

Keno se află la limita dintre jocuri de loterie și jocuri de cazinou. Acest joc este oferit și de cazinouri, și de unele loterii. Jucătorii trebuie să aleagă numere cuprinse între 1 și 80 și după ce jucătorii plasează pariurile, se extrag la întâmplare 20 de numere. Câștigurile depind de câte numere, care coincid cu numerele extrase de casă, ghicești. Se pare că jocul a apărut în China Antică și că fondurile strânse de la jucătorii de keno au fost utilizate pentru a contribui la construcția Marelui Zid Chinezesc.

5. Jocuri de păcănele noi

Preferi să joci ceva cu care ești obișnuit deja, dar care să includă un element de noutate? Ia în considerare jocuri păcănele noi – regulile rămân aceleași, dar se schimbă decorul, simbolurile jocului și tipurile de bonusuri. Sloturile sunt printre cele mai dinamice jocuri de noroc, care se reinventează constant și care nu te plictisesc niciodată.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.