IATĂ UNDE ÎȘI DORESC BUZOIENII INSTALAREA DE NOI CAMERE DE SUPRAVEGHERE

UPDATE:

Denisa Carmen Coliof In Dorobanți! Poate se observa si faptul ca taxiurile intra pe străduțele noastre si ne ocupa locurile de parcare! 😉

Ionut Dinu Micro XIV zona Simila

Geo Boncu Sunt necesare si ln Dorobanti1si 2 la locurile de parcare.Cu arie de acoperire larga.

Mihaela Corina Balan La trecerea de pietoni de pe Transilvanie, din dreptul strazii Depozitului!Niciodata pietonii nu au prioritate!Zilnic, frâne, injuraturi si….destul de des accidente!

Nely Ioana In zona Dragaicii,cum se coboara de pe pod si se intra in zona industriala! Sunt doua treceri de pietoni cam apropiate si se intampla f des accidente!

Bivolu Victor in spatele blocului 19 Unirii Nord (in spate la Generali si Intesa San Paolo Bank)

Catalina Murariu La trecerea de pietoni din micro14 la filatura colt cu Simila si pe strada daca se poate pe trecerea de pietoni de la filatura unde se intra pe simila la poarta 2 filatura a dat in noiembrie pe trecerea de pietoni o maşină peste fata mea de 12 ani la 7 dimineata o maşină si nici acum nu sa aflat cine a fost acel sofer am fost la politie dar degeaba dar sa-i plateasca dumnezeu cum stie el mai bine a dat peste ea si a plecat ca un idiot ce este daca erau camere de supraveghere ar fi fost ok dar asa…. Asa este in saraca romanica noastra ca romanie nu mai este ca au vinduto pe nimic toti a rămas o mica romanica….

Costel Constantin In Micro XIV , Stadionului

Maria Petre În tot orașul! Simt necesare și bine venite!

Aș dori un sens giratoriu la intersecția străzilor Stadion cu Oltului, este cea mai dificila intersecție


Primăria Buzău intenționează în 2017 să vină cu un nou proiect important în întâmpinarea solicitărilor buzoienilor.

E vorba de instalarea a 50 de noi camere de supraveghere în zonele cele mai problematice ale municipiului.

„Am primit numeroase cereri de la buzoieni. Ne-a întâlnit cu conucerea Poliței Locale și am întocmit o listă cu 50 de puncte nevralgice din municipiu.

Imediat am demarat discuții cu o firmă de IT pentru a vedea costurile montării camerelor și a firelor aferente. Apoi, cineva a venit cu o idee și mai bună.

Există camere care pot transmite wireless, în timp real, imaginile, cu un cost mult mai mic. Am demarat deja discuții cu un operator de telefonie 3G care are această tehnologie.

Imaginile vor ajunge în dispec eratul nostru, înființat în urma precedentului proiect pe fonduri europene. Am prevăzut bani în bugetul pe 2017 pentru această investiție” a precizat viceprimarul Ionuț Apostu.

În această perioadă, buzoienii pot face propriile solicitări, pentru a se identifica zonele cel mai expuse riscurilor.   

În cadrul aceluiași proiect, firma care va câștiga licitația va asigura internet gratuit și în mai multe zone din Buzău, așa cum se întâmplă deja ân multe orașe din România și din țară. 

Auraș Tereacă

 

loading...

4 comentarii la „IATĂ UNDE ÎȘI DORESC BUZOIENII INSTALAREA DE NOI CAMERE DE SUPRAVEGHERE

  • Aș dori un sens giratoriu la intersecția străzilor Stadion cu Oltului, este cea mai dificila intersecție

  • Va rog in parcarea dintre blocurile 104 și 105 Unirii, peste drum de biserica de lemn. Daca de poate să avem și noi cetățenii acces la IP-urile acestor camere in timp real…Vă mulțumesc.

  • Dorobanti 2 si Dorobanti1 pericol ridicat de infractionalitate,montarea unor camere este iminenta si poate anula plimbarea Gardienilor Publici inutili si inactivi prin zona!

  • Ieșirile (intrarile) in municipiu ar trebui prevăzute cu camere de supraveghere, putandu-se astfel identifica vehiculele care intră sau ies din oraș și au fost implicate în diverse evenimente, fapte infractionale sau contrventionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.