500 de buzoieni! Și mâine va fi la fel!

Peste 500 de buzoieni, vezi foto mai jos, s-au strâns azi la Buzău în curtea Serviciului Permise și Înmatriculări:1) Au fost programați 147 candidați pentru obținerea permisului de conducere categoria B și 12 pentru categoria C, CE.

2) Au fost realizate aproximativ 250 de operațiuni la Compartimentul Înmatriculări și

3) Au fost 90 de preschimbări permise

Au fost 14 examinatori azi pe traseu la Buzău, din care 6 au venit în ajutor de la Vaslui

Și mâine, duminică, va fi la fel. Sunt programați 130 de candidati pentru obținerea permisului de conducere categoria B și 5 pentru categoria C, CE. Duminică se vor realiza aproximativ 220 de operațiuni la înmatriculări și 50 la permise.

Prefect Daniel Țiclea: „Le-am promis buzoienilor respect și parteneriat ca și componente ale normalității. Acum le pot spune oamenilor, fără nicio reținere, că suntem Permise și Înmatriculări la standardul normalității: spații corecte de parcare și adresabilitate, termene rezonabile la programări, inclusiv ghișeu zilnic de înmatriculări FĂRĂ PROGRAMARE ONLINE. Buzoienii pot înmatricula în orice zi autovehiculul, iar la proba practică pentru obținerea permisului suntem la 47 de zile, un termen rezonabil. A fost o implicare mare din partea tuturor, dar satisfacția este pe măsură. Le mulțumesc colegilor pentru efort, atât celor de la Permise și Înmatriculări Buzău, cât și celor detașați de la Vaslui si Bacău și celor de la I.P.J. Buzău, care ne-au venit în sprijin”

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.