500 sunt noi, din care trei polițiști

Într-un comunicat de presă, organizația PRO România, filiala Buzău, anunță  creșterea membrilor cu câteva sute în ultima lună:

„Ultima şedinţă de la Buzău a PRO România – partidul fostului premier Victor Ponta – a bifat un progres substanţial. Peste 500 de membri noi s-au înscris în filiala locală a partidului  într-un timp foarte scurt – doar puţin peste o lună de la congres. De asemenea, sunt semnale că tot mai mulţi oameni ne vor alege, în primul rând pentru doctrina pro, în ţara unde toţi sunt împotrivă, dar şi a seriozităţii şi bunului renume al  membrilor. Numărul mare de noi membri este de remarcat chiar dacă, aşa cum a spus şi Victor Ponta, este vizată în primul rând calitatea şi nu cantitatea”.

PRO România Buzău anunță atragerea a trei polițiști cunoscuți.

„La întâlnirea de săptămâna aceasta, nu putem să nu remarcăm, printre foarte mulţi buzoieni care au ales PRO România – pentru a lupta în vederea unui viitor mai bun – câteva nume destul de cunoscute în plan local. E vorba de fostul colonel de Poliţie – Ovidiu Voicu, de Ion Mateiu – cunoscut sindicalist al aceleiaşi instituţii, dar şi Nelu Oancea,- poliţist iubit şi respectat de concetăţenii săi. Toţi trei sunt pensionari acum, dar mai au cu siguranţă un cuvânt important de spus în privinţa bunului mers al comunității”.

Organizația PRO România Buzău e condusă de trei membri.

Felix Rache –  responsabil PRO România Buzău, dar care a primit și o funcție importantă la nivel național. Va fi vicepreședintele Consiliului Naţional de Strategii Guvernamentale al PRO România

Marius Georgescu – va fi coordonatorul alegerilor europarlamentare de la Buzău. „Va face faţă cu brio. În trecut s-a mai ocupat de astfel de activităţi şi a obţinut rezultate deloc de neglijat.”

Viorel Dobre – „politician cu state vechi, fost președinte al Partidului Ecologist Român, calitate în care a obținut rezultate notabile cu un partid mic”

„Pe zi ce trece, PRO România Buzău se întăreşte şi devine o forţă politică în plan local. La primul test de maturitate, cele două rânduri de alegeri de anul viitor, europarlamentare şi prezidenţiale, PRO România – Buzău va fi în rândul primelor organizaţii din ţară ca rezultate – obiectiv asumat de întreaga conducere” – comunicat PRO România.

loading...

Un comentariu la „500 sunt noi, din care trei polițiști

  • Hai să vedem și când o să apară în partid și primul penal, sau primul băiat cu ochii albaștri …. 🙂 Era unu care se dădea mare prieten cu VP acum 2-3 ani…de țipa pe la orice întâlnire publică că se trag de șireturi… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.