Primarul Toma a reacționat la avalanșa de reclamații. Ploaia a fost de vină

În ultimele zile s-au înmulțit sesizările buzoienilor adresate primarului atât pe facebook cât și pe buzaucityreport.ro cu privire la înmulțirea țânțarilor din parcurile buzoiene.

Ploile din ultima lună au ajutat la „înzecirea” lot, iar dezinsecția ar fi fost fără efect întrucât soluția ar fi fost spălată de precipitații.

„Ţantarii din oras sunt o mare problema de confort si mai ales de sanatate. Inteleg ca ploile zilnice ar fi facut ineficienta o dezinsectie,dar haideti sa facem ceva sa le reducem numarul considerabil, sa nu mai existe suspiciuni de virus West Nile. Sa nu ne mai luam copiii din parcuri plini de ciupituri, pentru ca degeaba ii dam cu creme de protectie si le dam haine pe ei. Si daca nu ma insel, se descurca mai nou sa treaca prin plasele de protectie de la geamurile locuintelor”.

Confruntat cu avalanșa de reclamații, primarul Toma a comandat la RER o campanie fără precedent de dezinsecție.

„În perioada  09 august  – 15 septembrie RER SUD va efectua între orele 05.00-10.00 o data pe saptamana activitatea de dezinsectie in parcurile din  municipiului Buzau. Astfel in fiecare  zi de miercuri se va efectua activitatea de dezinsectie a parcurilor mici si a Parcului Tineretului, in fiecare zi de joi se face dezinsectia Parcului Marghiloman, iar in fiecare zi de vineri se va face dezinsectia in parcul Crang. Echipa de agenti a departamentului dezinsectie, deratizare, dezinfectie isi va incepe activitatea la ora 5.00 si o va incheia la ora 10.00. In situatia in care conditiile meteo vor fi nefavorabile, lucrarile se vor decala” – comunicat RER SUD SA

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată pe ce străzi s-a turnat azi asfalt pentru prima dată CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Primarul Toma a reacționat la avalanșa de reclamații. Ploaia a fost de vină

  • E cam adevărat .Țânțarii și șoarecii ne calcă pe nervi .Dar dacă dl Primar ne-a promis ,sunt sigur că o să se rezolve .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.