Steag uriaș al Uniunii Europene desfășurat în fața primăriei


În jur de zece persoane, majoritatea tineri, au protestat azi civilizat în fața Palatului Comunal.

Manifestanții – membri sau simpatizanți USR – au desfășurat un steag uriaș al Uniunii Europene.

„Am fi putut fi mult mai mulți, dar un număr important de buzoieni au preferat să meargă la București în Piața Victoriei. Au considerat că e mai important să întregească numărul de protestatari din București”, ai explicat buzoienii din Piața Dacia.


„Îi felicit pentru ce fac, dar vedeți și dvs. ce puțini sunt. Uitați-vă și dvs., mai mulți sunt polițiștii și jandarmii care îi supraveghează din apropiere. Buzoienii au altă treabă, vedeți și dvs. mai mulți sunt cei care au ieșit cu copiii la joacă”, a sintetizat ce se întâmplă un trecător prin fața Palatului Comunal.

Grupul de protestatari a scandat mesaje împotriva PSD și a cerut în principal interzicerea accesului persoanelor condamnate penal în funcțiile publice.

După ora 20.00 cei zece manifestanți au plecat. Astfel de manifestații, cu un număr mai mare de participanți, au avut loc în mai multe orașe din țară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce se va întâmpla peste fix 7 zile. MOMENT IMPORTANT. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Steag uriaș al Uniunii Europene desfășurat în fața primăriei

 • 1.Ce să caute buzoienii în București? Nu e protestul „diasporei”? Sau „diaspora” e doar paravanul sub care se desfășoară altceva?
  2.Steagul UE vrea să spună că „revoluția” contra creșterii economice, a majorilor de salarii și pensii, a legilor justiției pentru anihilarea „statului subteran”, a modificării legii „off shore” în interes național, are acordul Comisiei Europene?!
  3. Modul de organizare și desfășurare a „protestelor” arată clar că unora nu le place democrația, nu le convin alegerile libere și vor să impună prin violențe „guvernul lor”! Ca să ce? Să nu se mai dea banii la „proști”(salarii, pensii, investiții), să se dea ajutoare de stat la firmele străine, să fie scutite de taxe la stat multinaționalele(inclusiv băncile!), să nu se acceseze fondurile europene ca să fie lăsați banii acolo să și-i împartă băieții deștepți ai Europei, adică exact cum a făcut Guvernul Cioloș.
  4. Dacă opoziția lui „Cine nu sare, ia condamnare” avea 20% până la actualele violențe, fiți siguri că acum au 10%. Acesta s-a dovedit a fi modul adevăratului popor român de a răsplăti nesăbuințele promotorilor criminalului principiu „restitutio in integrum” care i-a dus pe țărăniști în afara istoriei. Acolo vor merge în 2020 și liberalii iohaniști, antiromâni. Să nu ziceți că nu v-a spus nimeni!

 • Ciclop ,tare prost esti ma.N-am timp de dezbateri cu tine,ca oricum ele sunt in zadar cu spalati pe creier ca tine.

 • Oricum ,buzoienii au putut urmări de la televizor ce se înt âmplă în țară ,Am mai spus-o și o repet .Este incredibil ,fără precedent .Așa ceva doar la revoluție am mai putut vedea .Eu cred că PSD ar trebui să facă pasul înapoi și să se recunoască depășit .Altfel ar ajunge tot acolo ,dar prin alte mijloace Răul e deja făcut .Ar câștiga mult mai mult dacă s-ar recunoaște învinși și ar ceda .Să nu uităm că unirea ne face mai puternici și la noi așa s-a întâmplat .Dea-lungul istoriei ,românii numai așa au avut de câștigat .Dezbinarea nu face bine nimănui ,Să ne unim cu toții pentru binele tuturor .

 • Stiti de ce se opun cei de la PSD si acolitii lor initiativei privind interzicerea accesului persoanelor condamnate penal in functii publice?
  Pentru ca in mod sigur ,ar trebui ca PSD-ul sa se desfiinteze ,cu toate mult mai corect ar fi scoaterea in afara legii a acestui ‘partid’
  Asta,pana cand nu vom fi scosi si din UE si din NATO pentru ‘poznele’ pe care le facPSD-ul si ALDE in frunte cu Dragnea,Tariceanu,Viorica-Vasilica,Tudorel-poznasul pungas si tot alaiul lor.
  Oricum,vad ca PSD-ul nu si-a introdus in ‘programul de guvernare ‘ ,principala lor preocupare alungarea romanilor din tara.
  PSD-ul a inceput deja ‘sa guverneze’ asa cum si-a dorit:cu pulanul pe spinarea romanilo,cu gaze lacrimogene,tunurile de apa si puterea pumnului ….’intelectualilor din jandarmeria securista’.
  Este aceasta Romania pe care ne-o dorim?

 • Domnule Tereaca, va adresez o întrebare simpla si directa si voi aprecia un răspuns simplu si direct din partea Dvs: considerați ca persoanele condamnate penal ar trebui sa ocupe funcții publice? Mulțumesc.

 • Auraș, spune-i lui Radu că va rămâne fără președinte și fără prima doamnă că ambii sunt penali!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.